All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

I tid: Bohem Glam

Som ett resultat av förutsägelserna av ifi. nej dess trendpanel har fyra färgscenarier inträffat. Scenarier bygger på vilken riktning trendpanelen tycker att nordens stil och färgsmak kommer att ta vägen framåt. Vi har redan presenterat två av berättelserna; Sofistikerad Elegance och Gladhipster. Nu är det Bohemglam som står för tur.

Är du i renoveringsläge och måste göra snabba val? Då kanske du vill ta reda på vad du gillar först, så att risken för bestickning minimeras. Är Bohemglam något för dig? Ta reda på det nedan.

Den böhmiska glöden är frodig och har en vikt som skjuter ner hela. (Foto: Bakgrund hus)

Bohem Glamorgan

Bohem och glam blandade, men det bör inte vara förgäves. Textilier skapar en vikt i inredningen. (Foto: Green Apple)

I scenariot, trendpanelen om ifi. com har kallat Bohem Glam, blandat glam och bohemisk i en opretentiös mix, utan att välta den söta och romantiska. Personligheten är glatt och optimistisk, sportig och stark, men inte söt; Detta är en kombination av en mjuk inre och en hård yttre. En "kampsport" som älskar mormor!

En avslappnad atmosfär

Soffan ska inte vara för tight. Det ska vara mjukt och bra och du kan välja. (Photo: Storeys)

Stilen är en blandning av nya, retro, etniska och arvsmöbler. Den röda tråden har expiratorer i många riktningar. I denna grotta är du själv. Stämningen är avslappnad, axlarna sänks och du kan frysa fötterna i soffan. Drömmen är en stor och rymlig soffa, glatt velour (måste se lite forsoffen ut), inte för hårt eller "bra" varken i form eller textil.

Personlig historia

I denna riktning finns det många detaljer av "gammalt" läder, inklusive i möbler. (Foto: Green Apple)

Möbler i "gamla" läder och läderblandningar med stoppmöbler. Möblerna är relativt stora, med några snygga nyfikenheter från mormor, resor eller loppor. Det är en vikt av hela, och inredningen ser mest ut som det alltid har varit ". Här är historiens tydliga spår. Det är samlingar av familjebilder och stilleben, med former och material som påminner om mormor.

En lugn gravitation

De huvudsakliga färgerna är djupa och mättad, medan accenter är ljusare nyanser. Det finns många färger och lite mönster samt en mängd material. Det är frodigt på ett lugnt och lugnt sätt. Vikten av färgerna, material och möbler kommer att lugna ner hela.

Du kan prova med ifi. nej hans moodboard, för att se vad du gillar.

Färgen på material och färger släpper ner hela. (Foto: INTAG)

Prova med ifi. nej hans moodboard!

ADVERT

Mest populära