All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Viktigt meddelande: Även om det är tjockt!

Det är mycket viktigt att applicera tillräckligt med färg. Rekommenderad konsumtion är mer än du tror. Om du torkar färgen och därmed ansöker för lite, gör du själv en gudstjänst.

- Detta påverkar både sken, färg och färgegenskaper. Nedbrytningen tar vi för snabbt, färgens hållbarhet försämras och det krävs frekventare underhåll. Du riskerar att färgen inte uppnår den kvalitet den lovar, säger Karoline Amundsen, teknisk konsult hos Flügger.

Teknisk chef hos Beckers, Chresten Nielsen, håller med om.

- Moderna målningar är så bra att det är lätt att luras att tro att en kappa är tillräckligt. I praktiken kommer det dock att göra att underhållsintervallet blir kortare, betonar han.

Följ instruktionerna noggrant

TEST KONSUMTION: Se ut ett område på väggen som motsvarar det antal kvadratmeter, enligt tillverkaren bör täckas av en liter färg. Använd en liter färg på plats, så att du har kontroll över konsumtionen "> TEST KONSUMTION.. Håll utkik ett område på väggen som motsvarar antalet kvadratmeter, enligt tillverkaren bör omfattas av en liter färg använder en liter färg på plats, så att du har kontroll över förbrukningen.

är det bäst att inte "spekulera" något speciellt för dig själv, utan lyssna på färgtillverkare. det tillämpa för mycket färg i ett område är inte smart, för då

- Vi rekommenderar att du relaterar till vad som står på lacklådan. Det finns viktig information, till exempel applikationsmetoder, antalet lackar som finns och storleken på färgen som är avsedd att täcka, säger Amundsen.

Måla och verktyg - hand i hand

- Det är värt att spendera pengar på verktyg. En bra borste håller färgen och släpper den i rätt mängd medan det inte gör ränder i mål, säger Karoline Amundsen.

- Vad gäller själva ansökan, e Det är smart att kombinera rulle och pensel. Rullen ser till att du målar nog, samtidigt som du borstar ut det till ett bra resultat, avslutar Nielsen.

EFTER IRON: När färgen läggs på med en vals, strök det med en borste "> EFTER IRON. När färgen läggs på med en vals, strök det med en borste

It. bästa resultat

Kom dock ihåg att ett bra resultat krävs att det förberedande arbetet utförs som sig bör, rengöring eller polering och - inte minst -. priming för utan en bra grund, det hjälper inte hur mycket färg du använder på toppen!

jobbet tillsammans. Det är roligare att arbeta tillsammans - och arbetet går snabbare "> jobbet tillsammans: Det är roligare att arbeta tillsammans - och arbetet går snabbare.

ADVERT

Mest populära