All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tänk smart när man planerar badrum

Toaletten är ett exempel på att det kan vara smart att tänka innan du handlar. Om du ger strömförsörjning där du vill placera toaletten är det plötsligt redo för fler lösningar. Vad sägs om att du installerar en duschtoalett, som rengör dig med ljummet vatten och gör toalettpapperet överflödigt? Hygieniskt också.

Apropos hygiene - hur är det med en touchfri kontrollpanel som automatiskt spolas när du lämnar toaletten? Den finns i flera färger, som enkelt anpassas till rummet.

- Rörfria lösningar blir alltmer - speciellt på kontrollpanelen för att spola toaletten. Många vill ha beröringsfri av hygienskäl, säger Wenche Sydhagen på Geberit.

Väggmonterad toalett

Aquaclean Sela dusch toalett på Monolith för WC - både från Geberit

Kanske du vill få vägghängd toalett och så är det inte möjligt att dölja cistern bakom muren. Det finns fortfarande råd! Toalett modul Monolith Plus Geberit, för bara vägghängd toalett, som ersätter en synlig cistern och döljer alla sanitära tekniken bakom ett härdat glasskiva. Den är lätt ansluten till befintliga vatten- och dräneringsrör vid borstning. Dessutom har det en lukt av lukt som förhindrar att lukten sprider sig i rummet.

Dusch golv utan avlopp

Ofta är duschen placerad så att du inte kan fly den, vilket kan vara lite obekväma. Därför har Geberit utvecklat en vägglucka, Walldrain, som är fäst vid en ram som placeras i väggen. Skyddet levereras som glänsande, i vitt och rostfritt stål.

- Med en traditionell avlopp på golvet och måste skyddas faller från alla fyra sidor, men genom att sätta avloppet på väggen sjunker till detta, säger Sydhagen.

ADVERT

Mest populära