All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Ifi. ingen startar forum

Ifi. nej är en webbportal för alla som vill bygga nya, borsta upp eller bara vill hålla sig uppdaterade om interna nyheter och trender. Här är inspirerande artiklar och bilder, användbara tips och godisbeskrivningar. Sidan uppdateras dagligen med nytt och spännande tyg för inredning och renovering. Varje månad, ifi. högst 100 000 användare.

Öppet för alla

Kristian Owren, VD för IFI. nej

Nu lanseras även ifi. com / Forum. Detta är en unik möjlighet för dig att få tips och råd från andra användare om produkter, metoder, trender och färgval! Forumet är en mötesplats för konsumenter och branscher där åsikter och lösningar kan delas. Forumet kommer att vara öppet för alla, och IFI kommer att spela rollen som moderator.

- Det är spännande att vi öppnar forumet där användarna kan utbyta erfarenheter själva ", säger Kristian Owren, VD för IFI. nr.

Flera sektioner

Ställ frågor och få svar på Ifi. com / Forum.

Genom att registrera som användare på ifi. nej, du kan lägga in ett inlägg under en av avsnitten i ifi. com / Forum. Gör en linje med din fråga i ett av avsnitten "förlust", "Floor", "Paint inomhus" Paint och fläck utomhus "" Verktyg "" Lim, fug och spackel "" tiles "" badrum "" användbara produkter och bra tips "" Handyman Services 'eller' Textil"

Andra användare som har erfarenhet av vad du ber om, kan du sedan svara på frågan

-.. har kvalitetssäkring av vårt innehåll alltid varit viktigt för oss IFI. Vi kommer att följa, men kan inte garantera för alla råd och tips som utbyts, säger Kristian Owren.

Inspirerar renovering

Ifi. com drivs av informationskontor i färg och inredning (IFI), som är en ideell organisation med 845 varor och tjänster i färg och inredning industrin som medlemmar. IFI arbete som ambassadör, inspiration och drivkraft för driftsättning av nya stora och små oppussings- och nya byggprojekt i Norge. organisationen arbetar för att öka den totala marknaden, och återförsäljning av medlemmarnas produkter.

Genom olika skript Vi vill vara en plattform för dialog och sparring med andra branschaktörer.

ADVERT

Mest populära