All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Hunger Games - Vinn biljetter!

Registrera Klicka. ingen dess allmänna nyhetsbrev och gå trekninen 2 biljetter till filmen Hunger Games: Catching Fire, och den nya soundtrack. Vi drar 3 vinnare.

Följ länken i artikeln för att registrera dig, men ta dig tid att titta på släpvagnen och läs mer om filmen. (Kom ihåg att du måste vara mottagare av brevet vid återkallandet).

Om du redan är mottagare av nyhetsbrevet behöver du inte anmäla dig. Alla mottagare ingår i våra tävlingar! Vi ritar kontinuerligt olika priser i alla våra brev.

Vad är nyhetsbrevet?

Varje måndag, onsdag och fredag ​​skickar klick. nej ut deras allmänna nyhetsbrev. Här presenterar vi recept, vintips, tester och andra aktuella konsumentartiklar. Allt vi behöver från dig är din e-postadress.

The Hunger Games: fattar eld:

fattar eld startar när Katniss Everdeen kommit hem säkert efter att ha vunnit de 74 årliga Hunger Games tillsammans med hyllningar från samma distrikt, Peeta Mellark. Som vinnare av dödsfallet måste de lämna familjen och vännerna för att påbörja segerns tur till alla andra distrikt. På resan gör Katniss en sjudande uppror bland folket på landsbygden, men Capitolium är fortfarande i kontroll och president Snow fortsätter förberedelserna inför 75 årliga döds leksaker; Kvartalsspel - en tävling som kan förändra Panem för alltid.

Premier Datum: 20 november.

ANMÄRKA HÄR OCH PARTI I KONKURRENSEN!

Utkast till datum: tisdag 26 november

Mer information:

Det är Francis Lawrence som har ansvaret för filmen. Han har tidigare varit bakom filmerna Constantine, jag är legend och vatten för elefanter. Francis Lawrence har också organiserat på de kommande filmerna i Hunger Games-serien - The Hunger Games: Mockingjay del 1 och del 2. Filmerna är baserade på den världsberömda böcker av Suzanne Collins, och producerad av Nina Jacobsen i samarbete med Jon Kilik.

Den första filmen, The Hunger Games, i regi av Gary Ross, blev en stor succé med 407 miljoner inspelade dollar i USA och nästan 700 miljoner dollar världen över. I Norge var filmen ses av över 250 000 sedan Norge premiär i mars 2012.

Priset ges av Nordisk Film Distribution AS

ADVERT

Mest populära