All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Stora prisskillnader över tiden!

Bostadsvarningar: Clashed Clash on Customers

  1. Securitas Direct
  2. Falken
  3. Bransch
  4. Stora prisskillnader över tiden!

Som du kan se från bordet är det snabbt att välja felvakter.

Men kom ihåg att alla företag erbjuder olika "paket" och att paketet som bäst motsvarar dina behov kan vara mycket billigare än vad vi hänvisar till i tabellen. För att få veta mer om de olika företagserbjudandenen, tryck på länkarna till höger.

Prisöversikt: Hemlarm med branddetektorer

Falken Sektor Securitas
Etablering

Avgift

0. - 1. - för grundpaketet

1290. - för 1

rökdetektor

5990. -
Pris

per månad

474. - 199. -

+10 månader för

rökdetektor

215. -
Summa kostnader

i ett år:

5688. - 3799. - * 8570. -
Totalkostnader

i tre år

17. 064. - ** 8. 815. - 13. 730. - **
Totalkostnader

i tio år

56. 880. - 26. 371. - 31. 790. -
* = Sector har en löptid på tre år

** = Falken & Securitas har en löptid på ett år

I denna jämförelse Falken klar dyraste alternativet längre som går, 474.000.000 I månaden blir det dyrt över tiden.

På tio år betalar du totalt 56.880 kronor, vilket är mer än dubbelt så dyrt som erbjudandet till Sektor. Observera också att Securitas kommer att vara mer fördelaktig under längre tid, eftersom installationsavgiften kommer att lösas över tiden.

Men Falken har också billigare produkter

Enligt Riftan, Produktchef i Falken, har DinSide byggt sitt dyraste larmsystem.

Och ja, det är rätt. Anledningen är hur Falkens produkter marknadsförs på Elkjøps hemsida. Där en distinktion är nämligen mellan bostads larm för

  • lägenhet (299 per månad)
  • lägenhet icke anmälan (334 per månad)
  • radhus / stor lägenhet (404 per månad) ,
  • och villa (474 ​​per månad).
Enligt Riftan kan du göra bra med alternativ två, även i en villa. Sedan har vi naturligtvis priset helt annorlunda: Totala kostnaden för ett år = 4008. - för tre år = 12 024 - och för tio år = 40 080 kronor.

Vi har åtminstone tillräckligt med bevis på hur komplicerat det är att vara på marknaden för den prismedvetna konsumenten. Ordalydelsen för Falkens annonser på Elkjøps webbsidor bör ändras, annars kommer potentiella kunder snabbt att välja en annan leverantör.

Vem skulle vi ha valt?

Alla säkerhetsföretag i Norge har officiellt godkännande. Det viktigaste för dig som kund är därför att få det företag som kan erbjuda dig den snabbaste utropet när larmet går. Se därför till att du är informerad om företagets förflutna tid.

Endast på pris, sektorn är klart bäst. Nackdelen med sektorn är deras långa mandatperiod.Så de kräver att du binder dig i tre år, medan Falken och Securitas tar hand om en.

Om bindningstid ska läggas till någon speciell vikt är ändå inte säker. Om du har bestämt dig för att få hemlarm, brukar du ha det längre än ett år. Om du är nöjd med tjänsten och säkerhetsbolaget kommer bostadsalarmet snart att bli ett långsiktigt förvärv.

Vi hade därför ingen tvekan om att hoppas på erbjudandet till Sektor, men Sector är ett mindre företag än Falken och Securitas och är därför inte tillgängligt i hela landet. Om du bor i fler grisstensområden kan de stora företagen vara det bästa erbjudandet för dig.

Valet är ditt.

ADVERT

Mest populära