All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Så att du undrar vinter lurar faror

Det är viktigt att undvika att du omge dig med typiska utklekkingsmiljøer för en sådan olycka. Där smuts samlar, ofta från många olika människor, kan du vara säker på att oönskade mikrober är överflödiga.

Torka bort dem

Under de senaste åren återkommande epidemi rädsla vi har lärt oss att bekanta sig med olika typer av antibakteriella produkter. De är perfekt, men med ett enkelt sätt kan du eliminera risken för infektion genom daglig rengöring i miljön runt dig. Regelbunden användning av vädret på de utsatta platserna gör hemmet eller arbetsplatsen säkrare för alla. Den blå - eller isopropanol - är en effektiv renare och bakterier och fungicid och kan spädas med vatten till önskad styrka. Vi pratar om fettlöslig alkohol som ger dig glänsande glansiga ytor.

Många användningsområden

Blåsan fungerar som en städare även utanför hemmet. speciellt där många människor reser kan det vara tangentbord, ringklockor, telefoner och bankomater. Dessutom detta mirakel medel med fördel användas som ett miljövänligt frostskyddsvätska i vattenfällor och vattenklosetter i kabinen, husvagn och båt istället för vanlig frostskyddsmedel.

ADVERT

Mest populära