All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

För att spara skidorna bästa

Det är inte att alla emittenter att ha en separat skidförråd, men med lite kreativitet kan du hitta många glittrande sätt att lägga undan skidor och skidutrustning när den inte används.

Det är otroligt långt med några meter plank, skruvar och kreativitet. Ofta är det också de hemmabaserade lösningarna som bäst passar exakt var du bor. Då får du det åtminstone som du vill ha det.

Det bästa är att leta efter lediga utrymmen längs väggarna och över taket. Om ditt bud är insolvent hittar du ofta mycket ledigt utrymme mellan förvaltarna.

Om skidorna som ska lagras när du kanske vill tänka på hur du behandlar dina skidor innan du lämnar montern under sommaren. Alla skidfördelar är att ha lite omsorg och kärlek efter en lång vinter.

Platsen är skidaktiv. nej har gjort en bra handledning för hur man behandlar skidorna efter en lång säsong och förbereder dem för sommarlagring.

Proft utrustning

Om du inte vill spendera tid att bygga din egen ski rack bör du veta att någon har tänkt på detta innan du. Det finns flera bra alternativ för smart lagring av skidor på marknaden.

Här har vi tagit upp några olika och bra sätt att lagra skidorna, vilket förhoppningsvis inte tar upp mycket utrymme. Hur som helst är det bättre än att ha dem stående i ett hörn.

Skijack en norsk utvecklad kombinerad skid och stavopphenger emot upp till fem par längdskidor eller tre par alpin, med tillhörande stolpar. Detta kommer som en väggmonterad variant men kan också komma i en takvariant där du kan få skidor att hänga på fyra olika sidor.

Förvara bort är ett upphängningssystem som låter dig variera. Väggmodulen är monterad säkert och säkert på väggen. Då kan du gå till köp av olika skidpass som passar skidor, poler, snowboards och cyklar. Fördelen med detta är att du kan göra ändringar i modullayouten när du vill.

Mira Rack Skid rack W2C är en kuggstång med två slitsar för placering vinterutrustning för tak / väggmontering. Denna stativ kan hängas på taket eller på väggen. Skidutrustningen kommer närmare väggen och stannar inte så långt. Stativet rymmer upp till 18 par längdskidåkning, 8 par alpin skidåkning, 8 snowboards, eller en kombination av detta.

.

ADVERT

Mest populära