All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Så boozing du juniorer rum

amBX systemet Philips har visats på mässor under en lång tid redan, men det är först nu i det förflutna att de helt har dykt upp i norska butiker.

Vi testade Premium Kit speciellt utformat för spel nerds där ute och är generellt mycket nöjda med paketet. Men först några fakta.

Gigant Package

I rutan hittar du en bit subwoofer, två främre högtalare, var och en med sin lyskuppel på toppen, två fläktar som simulerar vinden när du spelar, en handledsdyna med vibrationer, för att inte tala om den så kallade vägg washeren. Den sista enheten ska placeras bakom din bildskärm och har bara en huvuduppgift: För att ge mest ljus när du spelar spel eller lyssnar på musik.

Alla anslutningar görs på vägg washeren, och det kommer inte att komma in att det snabbt kan bli lite för mycket kablar på PC bord, värt att notera om du hatar kabel spaghetti med andra ord.

Se upp för en demonstration av ljus och ljud part videon nedan:

För musik

Vi är imponerade av ljudtrycket från högtalarna och subwoofer 80 watt naturligtvis en stor del av äran för detta. Här får du bas, bas och ännu mer bas om du vill.

Om vi ​​ser bort från de rena hifi-entusiaster som strängt taget är aldrig nöjd när ämnet ljud dyker upp, så vi är faktiskt nöjd. Vårt påstående är att det här är en hel del ljud som ett ljudsystem i barnets rum eller i ett litet rum.

Även om vi använt Windows Media Player när vi spelade vår musik, och där du kommer att kunna välja olika lägen (rock, POP1, POP2, etc.) som sedan påverkar lysshovet från ljus i takt med musiken. Och ja, det är verkligen klibbig, men det skrämmer strikt oss ...

För spel

Men det är självklart att spela att amBX systemet fungerar bäst. De flesta nya PC-spel idag har inkluderat stöd för amBX effekter, och du köper paketet kommer nu med tre matcher (Toca Race Driver 3, Broken Sword 4 Angel of Death & Defcon).

Förutom ljuset kommer att följa spelets rörelser hit också skaka handleden kudde och vind i ansiktet på fansen. När det fungerar hjälper vår påstående definitivt till att öka spelupplevelsen - vi hade helt enkelt en förbannelse.

Men allt är inte guld

Det är inte alla PC-spel som stödjer amBX effekter skakar och fansen helt. Vid dessa spel får du inte full ljus effekt, joda-lamporna är fortfarande på, men inte lika heta som annars. (För en fullständig lista över de spel som stöds här.) Philips skall dock beröm för att de lägger uppdateringar som ger fullständig amBX effekt på samma webbplats, men här kan du kontrollera om ditt favoritspel stöds innan du köper.

Så vi testade toppmodellen (SGC6101BD) som kostar dig ca 3 000 dollar just nu, så spelare som vill ha allt måste gräva djupt i din plånbok. Om du befinner dig i rätt målgrupp kan det fortfarande vara värt det.

Men oroa dig inte om du tror att priset är för högt: För kan du vara utan fläktar och den vibrerande handleden kudden kan köpa lilleborsettet SGC5103BD och komma undan med 2 000. Och det är faktiskt det alternativet den vi skulle ha haft om vi skulle ha köpt: Det bra ljudet och ljuset är definitivt värt priset.

Tack till Philips Norge för lån av testprodukt.

En orgie i ljud och ljus, såväl som vind och skaka om ditt spel stöds.

Här finns alla komponenter i vårt Premium-kit, med undantag av handledsplattan.

Fläktarna blåser färskt om spelet stöder amBX. Tyvärr arbetar de dåligt som luftkonditionering på heta dagar ...

Framsidan av huvudljusboxen, som ska placeras bakom din bildskärm för att kasta ljus på väggen.

Alla anslutningar görs på baksidan av huvudlampan, och det kommer bli mycket kablar.

Den kraftfulla subbenen ger bra och snabb bas.

Till vänster ser du en främre högtalare, märk ljusenheten överst. Den högra högtalaren har också ljudnivåkontroll. Till vänster ser du huvudljusenheten sedd från sidan.

Stora bilder på anläggningen finns här:

ADVERT

Mest populära