All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Så här gör du ditt hus rattlesome på 1-2-3

Den kalla årstiden ligger precis runt hörnet, och det svala vädret lockar möss och råttor i husets värme. I synnerhet är äldre hus utsatta, och de få är medvetna om hur stor skada de orsakar.

Om möss och råttor går in i huset och stugorna kan de orsaka hälsorisker, allvarliga läckor, brand, skador på isolering och luktproblem.

En beräkning från 2012 visar att försäkringsbranschen årligen använder mellan 40 och 50 miljoner kronor för att reparera skador på gnagare. Dessutom orsakar utgifterna för att bekämpa och korrigera skador.

Men oroa dig inte, det är både enkelt och billigt att få skadedjur i förväg! Mus och råttborste PROFF från skadedjursbutiken. nej kostar bara 117, - per meter och är väldigt lätt att trycka under kläderna.

Gnagare kan inte komma förbi barriären som PROFF-mus och rotborste skapar, vilket därigenom blockerar de ovälkomna gästernas lutning.

Detta är också vad professionella skadegörare använder för att försegla under kläder där det saknas eller skadar musikband. Köp en mus och råtta borste idag - och undvik skador på hus och hälsa!

STORA SKADOR: Möss och råttor förstör hus och stugor för miljontals dollar varje år.

Kontrollera öppningar i förbandet

Har du bytt ut dina kläder eller renoverat husets väggar de senaste åren? Då kan du ha glömt att sätta tillbaka bandet. Musa behöver bara ett gap på ca 6 millimeter för att komma in - ja det är ingenting mer än en penna!

Vi rekommenderar att du tar ut en penna för att kontrollera eventuella öppningar mellan klädseln och grundväggen.

Det viktigaste du kan göra för att undvika otäcka djur är att försegla alla hål i klädseln som är ca 6 mm eller större. Kontrollera även hörnlådor, ventiler, kabel- och trådhål och källarfönster.

FÅ BRA: Möss går in genom en trollkarl så liten som en penna! Därför är det viktigt att försegla PROFF-musen och råttborsten.

Stora skador

När mus och råttor är inne i huset kommer de att kunna leva och njuta av sig hela året. De litar på extremt lite mat och dryck.

Möss gnuggar allt utom metall och sten, och kan allvarligt skada trä, textilier och elinstallationer. Isolerade ytterväggar är plötsligt inte så isolerade längre efter att mössen har skapat kanaler och redare.

Skadedjur kan också vara hälsofarliga, både muskel- och harefeber överförs till människor. Därför finns det ingen tid att förlora - stäng ditt hus så fort som möjligt!

Gör det också! PROFF är väldigt lätt att montera. Du behöver inga verktyg eller professionell hjälp. Tryck och se installationsvideon här!

5 goda skäl att köpa mus och råtta borste PRO:

  • produkten är lätt böjbar.
  • Lätt att installera utan att använda verktyg.
  • säkerställa god luftning, vilket är viktigt i beklädnad, hörnlådor och ventiler.
  • 100% giftfri.
  • Musen och råttborsten PROFF finns i skadedjursbutiken. nr.
  • En enkel och prisvärd lösning för ett skadedjurfritt hem. Köp det idag!
ADVERT

Mest populära