All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

För att skapa en vacker blomsterkrans till dörren

På sommaren är en vacker blomma krans alpha omega - antingen på huvudet, på bordet eller på dörren. Att plocka blommor i skogen och sedan göra en vacker krans av dem är en stor aktivitet för både stora och små.

Om du behöver de yttre tecknen på en stor tillfälle, en krans av blommor av butiks blommor vara stor.

Vi visar dig varför hur du kan göra din egen vackra blommor krans, som kan pryda ytterdörren till hösten kylan sätter in.

Om du vill göra en krans som håller hela hösten kan du byta ut blommor med andra gröna tål kyla plast blommor eller klassiska granris.

  • Använd en stubbe som blomster

För att skapa en krans till dörren:

Vad du behöver:

- grov tråd (eller tunna flexibla grenar)

- silvertråd (använd dubbelsträng av tunga blommor )

- blommor och / eller grönsaker (3-5 buntar), eller plast blommor

Förfarande:

1. Börja med en grov ståltråd som bas. Fäst silvertråden i ena änden av ståltråden. Gör en ögla i andra änden av kabeln, så att det blir lättare att fästa krans tillsammans när du är klar.

2. Nuvarande blommor och löv som du ser dem i blomsterkransen. Här kan du spela med både lukt, storlekar och färger.

3. Applicera den första blomman eller filialen du vill fästa och fäst silvertråden runt stammen. Fortsätt så här. Låt inte kabeln vridna, så att blommorna är på samma sida hela tiden. Klipp av några stygn som sticker ut.

4. När du har fått önskad tjocklek och längd på fälgen, säkra silvertråd innan du binder kransen med tjock tråd. Det kan vara bra att göra vissa justeringar i längden för att få den storlek du vill ha innan du bifogar redovisade trådarna tillsammans.

  • För att skapa en vacker blomsertårn

Tips: Lek med olika typer av blommor i olika färger och storlekar.

Om du går till en ren blomma krans, det bör hållas kallt för att det ska förbli så länge som möjligt. Klippblommor från affären varar också längre än blommablommorna.

Ge blommorna näring genom att spruta dem med en sprayflaska.

Flowers som är bra i en blomkrans är: Ivy, Astrantia, Slöja, Limonium, myrten, Alchemilla, Nigella, Solidago, Eucalyptus, Branch klyftor, Asclepias, Marge Ritter, Krysanthemum, gullris, kamomill, pistasch, majs Blom, Daisy , Roses, daggkåpa, björkris, morsor och Carnation.

Källor: plantage, master Grön

Vill du veta mer om blommor? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver.Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära