All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Så att du får en herrgårds kök

Ett kök kommer att pågå en lång tid, och för många är det själva kärnan i hemmet. Här borde det vara bra att vara. Drömmer du om ett kök med klassiska detaljer, högkvalitativa material, gravitation och eleganta mönster? Vägen till ett kök med en humörlig känsla behöver inte vara så lång. Här är några tips om hur du får stilen.

Vita målade fronter

Vita, profilerade fronter med klassiska detaljer sätter tonen i köket. Med rätt förberedelse och bra verktyg är det enkelt att måla dig själv.

OCKSÅ: Att måla köksfronterna.

Breda listor

DETALJER: Här är listor över klassiska detaljer från IBG. (Foto: IBG) "> Detaljer: Här är listor med klassiska detaljer från IBG (Foto: IBG).!

Det handlar om detaljerna Listan är kronan på verket och en viktig del för att få det palats känsla av köket. Satsa på breda, räfflade band understryker resten av stilen.

Dumbell golv

Välj ett golv som hjälper till att ge rummet tyngd. Lång, bred planka, som du får med en-strip parkett , företrädesvis i en mörkare färg är ett bra val för att skapa rätt atmosfär

gravitation Låt golvet skapa tyngd i rummet Gå glatt för en-remsor parkett i en mörkare färg (Foto: Södra)... " > TYPE: Låt golvet skapa vikt i rummet. Känn dig fri att gå till 1-stake parkett i en mörkare färg. (Foto: Södra)

Classic väggen

Klassiskt: Det finns många alternativ när det gäller förlusten. Det här är från Borge. (Foto: Borge) "> Klassiskt: Det finns många alternativ när det gäller förlusten är här från Borge (Foto: Borge)..

Ta en neutral målad vägg, kvistfri, målade paneler eller a. tidlös förlust till exempel välja en tapet med klassiska ornament - ofta stora mönster Du kan bötfälla kombinera tapet med målad, vanligt vägg eller panel

Skåp: Kvist frihet ger målade paneler en tidlös look i köket Detta är från... Combi Wood. (Foto: Combi Wood) "> Skåp: Kvist frihet ger målade paneler en tidlös look i köket. Här från Combiwood. (Foto: Combi Wood)

Blank plattor

manorial: med vitkalkade fronter, klassiska detaljer och stormønstrede kakel ger den rätta atmosfären. Kakel från Golvabia. (Foto: Golvabia) "> manorial: med vitkalkade fronter, klassiska detaljer och stormønstrede kakel ger den rätta atmosfären Tiles från Golvabia (Foto: Golvabia)..

Tiles är en varaktig och läckra val på kök, som stinker av kvalitet. enda färg, glänsande plattor eller plattor med ett klassiskt mönster ger rätt "look är."

textilier

textilier behövs för att hålla utseendet kommer att vara komplett. Du har fått gå för tyger som betonar Den eleganta, humöriga stilen. Den måste vara smakfull, utsökt och oce av kvalitet.Välj tyger som har lite vikt. Och var inte rädd för att leka med olika material. Textilier med olika textur skapar spänning.

TEXTILER: Dekorera med kuddar, gardiner och filtar. Det mjukar och ger nödvändiga färgämnen. Blanda material av bra kvalitet. Här är kuddar med textilier från Green Apple och filtar från SAHCO / INTAG. (Foto ff: Anne Manglerud / ifi. Nej, INTAG) "> TEXTILER: Dekorera med kuddar, gardiner och filtar. Mjukgör och producerar nödvändiga färgämnen. kuddar med textilier från Green Apple och filtar från SAHCO / INTAG. (Foto ff: Anne Manglerud / ifi. nej, INTAG)

ADVERT

Mest populära