All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Så här får du en lyxig känsla på verandan

Det är inte konstigt att vi norrmän är bekymrade över vädret, med tanke på väderskillnaderna på Island. Vi kan gå från häftiga vinterstorar till kokande solskensdagar på några månader, och en följd av detta är att när värmen kommer, flyttar vi ut. Och för många av oss betyder det på terrassen eller balkongen.

Här kan du vara hemma och utomlands på samma gång. Det är här hemmet och omgivningen smälter in i en högre enhet. Ett sådant utrymme bidrar till bostadsens enorma värde, både användbart och ekonomiskt, särskilt om det är byggt med bra lösningar.

När det gäller bra lösningar är det svårt att slå ett fint glasstativ. Och med detta får du fem skäl till vad ett glasstativ kan göra för ditt hem.

1. Oslagbara åsikter

En glasridå är oöverträffad när det gäller att utnyttja utsikten, säger den själv. Och bara för att kunna komma in i hela horisonten är det tillräckligt för många att välja en sådan ram på sin uteplats.

Se även: 10 tips för toppterrassen

Läs också:

Inbyggd veranda

Med hjälp av enkla medel kan du bygga balkongen, verandan eller terrassen och få ett extra rum med nyttjandevärde och nyttjandeperiod långt bortom det ...

2. Större och ljusare

Men andra fördelar kommer också med en genomskinlig räcke. Att gå bort från traditionella väggmonterade väggar kommer uteplatsen att bli större och ljusare eftersom glasväggarna öppnas, låta blicken passera bortom ytterkanterna och avger ljus på hela plattan.

3. Exklusiv Look

En annan fördel med glasracketar är ett harmoniskt, exklusivt utseende. Rekkverkbutikken har lösningar i aluminium, rostfritt stål, arrangemang för befintliga tjänster samt postfria räcken, och vanliga för alla varianter är de ett tidlöst och rent uttryck. Detta bidrar till att öka värdet på uteplatsen, oavsett om du mäter pris eller ditt eget nöje.

Läs också:

Varför har du en silverfel i huset?

Silverbark som pilar ovanför golvet kan vara ett tecken på att du har ett fuktproblem.

4. Lätt att underhålla

Alla husägare vet att underhåll kan vara en utmaning. Vinter och väder kan vara dåligt med även de mest välskötta skogen och i värsta fall förstöra materialet helt. Med glasöverdrag behöver du inte oroa dig. Glas och stål är, som vi vet, väldigt väderbeständiga och lätta att underhålla. Detta ger dig mer tid att göra vad du verkligen vill göra på verandan. Se även: Hur man gör platting

5. Lätt att beställa och montera Några lösningar är bra när du är klar, men det kostar blod, svett och tårar att komma på plats. Räcken butik. Nej, det är emellertid lätt att relätta med. Deras hemsida är lätt att använda och låter dig anpassa ditt eget drömställ med bara några tangenttryckningar.Efter beställning får du kostnadsfritt repet med din egen bruksanvisning, och kundservice och instruktionsvideor är tillgängliga om du behöver det. Annars ställer du dig bara in med skruvmejslar, kärl och gummihammare.

Glasstativ kan även användas inomhus. (Photo Rack Shop. Nej)

För mer information och inspiration om hur du får ut det mesta av din balkong, besök rackaffären. nr.

Läs också:

Tisdag blir detta djur lagligt i Norge

40 år har förbudet upphävts. Nu får norrmän äga ormar, ödlor och sköldpaddor.

Vill du ha mer användbara tips för hem och trädgård?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

ADVERT

Mest populära