All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Så att du får en bra lektion utrymme i plantskolan

En bra lektion är både praktisk och motivational. Här är fyra tips om hur man skapar en personlig, kreativ och smart arbetsplats för skolarbetaren.

1. Kreativ och praktisk med tavlan

CREATIVE TAVLE: Målning är en rolig och praktisk touch i barnrummet. (Foto: Butinox) "> CREATIVE BOARD: Blackboard Paint är ett roligt och praktiska inslag på dagis (Foto: Butinox).

Ett tips som aldrig blir gammal är att måla en tavla på väggen, där det får rita och skriva med krita. det är bekvämt, och barnen älskar det! du kan måla en hel vägg eller bara delar av den, såsom över eller bredvid skrivbordet. dag får tavlan måla en regnbåge färger, så möjligheterna är många ett tips är att kombinera tabletter och magnetisk färg -. då barnen kan rita och skriva som de vill, och du kan hänga upp schema och annan viktig skriva direkt på väggen

2. Lärorikt väggdekoration <999. > med enkla steg kan du inspirera lära sig på väggen för att tapeten väggen inte kräver stora och är snabbt och enkelt med dagens typer förlust finns många häftiga tapeter med mönster som kan motivera, som världskartan, alfabet och matematiska formler -. det välj bara för ditt intresse!

Lära på vägen:

Med kartförlusten kan pusset ut utforska alla hörn av världen från sitt eget rum. (Foto: Storeys) "> LÄRANDE PÅ WALL: Med kartan tapeter kan poden utforska alla hörn av världen från sitt eget rum (Foto: Storeys). 3. Personlig folie

PERSONAL:

med film är det lätt att få en personlig skrivbord (Foto: Fantasy interiör). "> personligt: ​​ med folie är lätt att få en personlig skrivbord. (Foto: Fantasi Interiør) Det är snabbt att ge skrivbordet ett nytt liv och en personlig touch. Med designfolie, som finns i många färska mönster och färger, kan du ge skolgruppen en helt personlig arbetsplats som gör det roligt att sitta ner och göra läxor. Du får också en bordplatta som kan fästas på lådor och skåp.

4. Beställa med zoner

Skapa en riktig zon där arbetsplatsen ska vara. Det finns inte mycket att göra, en del färg i en annan färg är kanske allt du behöver för att skilja mellan toaletterna och resten av sovrummet. Ett extra tips är att använda en robust väggfärg som tål ett drag och kan tvättas.

ZONE:

Skapa en arbetszon med färg i en cool färg och använd gärna en tvättbar färg. (Foto: Nordsjö) "> REGION: Skapa en arbetszonen med färg på en sval färg och gå gärna för en tvättbar färg. (Foto: Nordsjö)
ADVERT

Mest populära