All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Så att du får en renare badrum

1. Lägg en liten handdammsugare i badrummet. Det är då lätt att periodiskt korsa badrummet med detta för att avlägsna hårrester, talkrester, pulver och andra saker.

2. Placera engångsluckor väl synliga i badrummet. På så sätt blir det lätt för alla familjemedlemmar att gå över ytorna och toaletten när det behövs.

3. Ha en spik hängande i duschen och be alla i familjen att dra det snabbt över duschkabinen eller väggarna när du är klar.

4. Håll städarna i badrummet. Lättillgängliga tvättmedel sänker tröskeln för att starta tvätttvätt. Men om du har små barn i huset, var försiktig så att du inte placerar dem så att de inte kan ta tag i dem.

5. Har du en badrumsfläkt? Använd det! Det bidrar till att minska fukt som kan leda till svamptillväxt, bakteriella attacker och dåliga lukt. Kom ihåg att rengöra fläktarna regelbundet. Damm och smuts kan minska fläktens effektivitet.

Läs också:

Sju fina bad

Vi visar dig sju fina bad, från snyggt och prisvärt för grisar läckra och svin dyrt.

Små och stora kan njuta av sig i badkaret. Foto: GettyImages

6. Gå snabbt över badet efter varje användning för att undvika ett tunt lager av tvål och annan smuts.

7. Om du har duschdraperi, dra ut den och dra den åt sidan efter användning. Detta gör det torrt ordentligt, vilket undviker formning av formar.

8. Använd en enkel badspray på duschväggarna varannan dag. Spruta på och skölja av. Detta förhindrar att tvålen och smutsen fångas.

Källa: Plus-tid. com

Se också:

14 saker som alla erfarenheter Ikea

En runda på Ikea är inte varje dag, oavsett vad du letar efter.

ADVERT

Mest populära