All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

För att uppnå bästa resultat på terrassen

- Många människor går rätt i färd med att tillämpa olja, men med några enkla förberedelser innan resultatet är mycket bättre och håller längre, det finns många som glömmer, säger produktchef i Jordanien, unken Riddervold .

Det är viktigt att tvätta först!

Det är i själva verket mycket viktigt att tvätta innan du sätter i drift, annars oljor till smuts i golvet, vilket i sin tur kan leda till missfärgning och att behandlingen inte fäster ordentligt.

- Det är lätt att svälja, men en noggrann tvättning med en lämplig terrassskrubbe av området som ska oljas före starten är mycket viktigt för slutresultatet. Var god köpa en terrass tvätt och följ anvisningarna på detta. Du kan tvätta regnet, det spelar ingen roll, säger Riddervold.

Målpapper

När uteplatsen är ren och torr, är det lämpligt att mala terrassen med ett slippapper eller kudde. Detta ger en jämn och fin yta. Stoftet från dynan kan avlägsnas med en mikrofiberduk.

- När du har gjort detta är terrassen redo att oljas eller färgas, säger Riddervold.

Rulle på förlängningsaxel

Ett effektivt verktyg för oljning är en terrasssats med rulla och spola tillbaka i en. På så sätt kan du snabbt och enkelt fördela oljan eller fläcken jämnt och undvika överflödig olja / fläck på terrassen.

- Applicera ett smidigt lager av olja med en rulle, om du använder en sträckande sax, kommer din rygg tillbaka också tacksam. Du kan använda pensel där det är svårt att komma till, avslutar Riddervold.

ADVERT

Mest populära