All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Hur värmer du huset?

Ja, vi vet att det är juni, och du tror nog inte så mycket om att värma ditt hem, utan snarare på hur du kan njuta av solens strålar utomhus så mycket som möjligt.

Men i redaktionen jobbar vi på en artikel om uppvärmning av hemmet för septemberfrågan och därför letar vi efter familjer som vill berätta om sin lösning i tidningen.

Värmepump eller radiator?

I denna guide vill vi visa dig ett brett utbud av värmealternativ, varför kontakta oss antingen genom uppvärmning, med hjälp av vatten, värme, olja, olika typer av värmepumpar, solpaneler eller bra gammaldags eldstäder. Om du nyligen har bytt från ett alternativ till ett annat, är det speciellt intressant för oss!

Du kanske också gillar en kombination av dessa lösningar, men du måste vara beredd att berätta hur mycket du betalar för att värma ett år. Vi vill också veta vilken typ av för- och nackdelar du upplever med uppvärmningen, vilket hus du bor i och hur stor det är. Familjerna vi väljer kommer att kontaktas via mail.

Läs också:

Småskaligt krishjälpmedel

Småskaliga hackare och varumärken kan vara irriterande med tiden, men vi har råd.

Vänligen kontakta!

Skicka oss ett mail på post @ viivilla. nej, med "hemuppvärmning" i ämnesområdet och beskriv kortfattat vilken typ av uppvärmningslösning du har och hur många du är i familjen - helst så snart som möjligt. Tack så mycket för din hjälp!

ADVERT

Mest populära