All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

För att få barnen att ta fredag ​​rengöring

Det är faktiskt inte mycket att göra för att förvandla dammsugaren från jobb till ro. Med en rolig dammsugare är jobbet omedelbart mer populärt för den yngre delen av hushållet.

- Med oss ​​gör barnen nu dammsugaren med vänlighet. Det har varit lite lång eller de ser något gris på golvet, till barnen undrar om det är inte om det snart kommer att finnas tid att plocka upp Henry, och jag tycker det är en mysig plus att han har blivit en del av familj, säger Turid Sæthermoen vid IBG.

Hetty och Henry är namnet på två städare respektive rosa och röda färg från Numatic, som dess leende utseende trots, har en enorm kapacitet och är på intet sätt en "leksak dammsugare." De har två hastigheter, och ett kit med olika munstycken levereras med en mer anpassad rengöring.

- De charmiga dammsugare lanseras nu i en ECO-version i energiklass A, som trots minskningen i kraft har 19 procent bättre sug, 8, reduktion 5 procent brus och 3, 25 procent förbättrat luftflöde. Och motorns livslängd har ökat med 82 procent, säger Sæthermoen.

Vem vet, kanske de vuxna i huset också hittar jobbet lite trevligare när de möter ett charmigt leende under rengöringen?

ADVERT

Mest populära