All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Hur lägger du till värde för ditt hem utan höga kostnader?

Utan användning av kvarnen pumplösningar, kan det vara nödvändigt att spika mycket i golvet för att skapa en traditionell installation. Detta kommer ofta att vara mycket dyrt och det kommer i många fall inte heller att få tillräckligt med fall från den plats där du vill placera utrustningen upp till anslutningspunkten. I praktiken kan du nu skapa en extra toalett under trappan i källaren, i båset eller annat oanvänt rum i huset där det hade varit lämpligt att ha en extra toalett.

Ett annat användningsområde är flytt av köks

exempel att flytta köket där det görs en ny köksö på golvet i vardagsrummet utan att skada golvet. Pumpen placeras i bänken under sinken och pumpar bort till befintlig avlopp.

Detta är en väldigt praktisk lösning om du vill uppdatera köket när du flyttar tvätt- / diskmaskinen. För lägenheter, genom att flytta köket från ett separat rum och in i vardagsrummet, gör rummet köket ursprungligen omvandlas till ett sovrum?

Denna lösning är också smart om du vill flytta tvättmaskinen ur badrummet och lägga den i ett förråd tillsammans med en SFA-pump. Snabbt och enkelt har ett nytt tvättstuga skapats.

Läs också:

Kaklat kakel

Du älskar badrummet, men hatar kakel. Vad gör du?

Avlägsna tvättmaskinen och en utspolning till ett förråd.

Begreppet flytta kök / verktyget ger dig möjlighet att välja fritt när det gäller layout, som kan ge dig ett bättre utnyttjande av din bostad. Med andra ord, högre nyttjandevärde för dig och värdet på fastigheten om det ska säljas sedan.

Kök före ombyggnad / flyttning.

Klassisk lösning där vardagsrum och kök delas. Vill du ha mer utrymme i både kök och vardagsrum. Avloppsrör / avlopp går till vänster till vänster om köksfacket på befintligt kök.

Läs också:

Efter isolering ett bra alternativ

Många norska bostäder för dåligt isolerade jämfört med nuvarande byggnormer. Hus byggda före 1950 isolerades inte under byggandet. Till och ...

Kök efter ombyggnad / omlokalisering.

Planlösningen är nu en öppen lösning för både vardagsrum och kök. Fullt utnyttjande av utrymme och diskbänken förs på en vägg utan dränering. Pumpen från SFA pumpar utflödet upp och ner till den befintliga dräneringsströmmen. Pumpen blir diskret i bänken, till exempel diskbänken. Pumparna från SFA har en mycket låg ljudnivå, från tester i laboratoriet, exempelvis pump Sanispeed en ljudnivå på endast 42, 5 dB. När skåpdörren stängs kommer du knappast att märka att det finns en pump installerad.

Saniaccess Pump

Se också:

Hot i skogen

På sin lantliga egendom Steinsfjorden Lene och Are Vestrum byggt en härlig masasjebad och omgivande terrassen väl anpassad till terrängen.

Många möjligheter

Det är bara fantasi som ställer gränser för hur man kan lösa lösningar hemma.

Flytta kök, extra toalett, extra badrum eller hyra i källaren? Många bra och enkla lösningar för en låg investeringskostnad. Bäst av allt, de är servicevänliga, diskreta och har en mycket låg ljudnivå.

Kvalitet har varit viktig för oss genom 55 års erfarenhet och vidareutveckling av produkten. Även om samma koncept används idag eftersom det fungerar så bra över tiden har vi fortfarande gjort förbättringar under vägen. Den stora skillnaden de senaste åren är vår konsuments anpassning när det gäller buller. Vi har minskat ljudnivån tack vare bättre isolering av motorn och förbättrade gummilampor mellan motorn och behållaren. Låg ljudnivå är en viktig del för att vi ska vara nöjda med produkten och konceptet. Uppfattat brus (bullernivån) ökar exponentiellt, en ökning med 3 dB (A) motsvarar en fördubbling av uppfattat brus. En minskning av buller på 10 dB (A) kommer därför att vara av stor betydelse.

En vanlig våffelkvarn fungerar så att allt skärs upp. Mycket små bitar ska pumpas upp eller bort i ett litet rör (22-32mm). Det betyder att där traditionella WC-installationer kräver 110 mm avloppsrör och 3% självfall, kan du nu placera toaletten på platser där det inte finns några sådana möjligheter och pumpa avloppet upp och ner i ett litet och diskret rör som lätt kan byggas.

Pumparna för kök och tvätt fungerar på samma sätt, men bara utan knivar. Utsläppen pumpas upp och ner till befintliga avlopp.

För toaletter med inbyggd kvarn är den nästan densamma.

Våra kvarnstugor använder inte den klassiska sikten utan en magnetventil som reglerar sköljningen. Vatten är fyllt och pumpen startas. Allt skalas upp och pumpas ut samtidigt innan vatten fylls i skålen. Eftersom sikten inte används sparar du det utrymme som speciellt påminner om de inbyggda lösningarna (vägghängda garderober) där det bara finns en 7 cm ram som kommer in i väggen.

Läs mer på vår hemsida www. Saniflo. com

ADVERT

Mest populära