All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bostads Styling betalar sig vid försäljning av bostäder

-Tag på allvar att du faktiskt kommer att gå hemförsäljning. Ta också tid att rengöra och tvätta. Det är viktigt att boendet är obefläckat rent och att många lösa föremål har rensats bort, så ditt hem kommer att vara så luftigt som möjligt, säger bostadsdesignern Hilde Josdal i Rom, Rom.

Så såg köket ut före styling. Foto: Rom till Rom

-Det är sällan givande att göra omfattande renoveringsarbete före en försäljning, med lite färg, renovering och bostadsdesign med tillägg och förfining av gamla nips. Om hemmet är ett renoveringsobjekt, är det tillrådligt att vara ärlig i den delen. Vissa letar bara efter sådana föremål, och då är de bästa köparna de bästa att vara ärliga.

Många lägger stor vikt på att vardagsrummet är bra, men det är viktigt att köket, badrummet och sovrummet ser delikat ut så att köparen får den goda magen i magen. Nya och lite exklusiva handdukar på ett badrum trivs bra. Det här är ofta de små sakerna som räknas.

När du har rensat, rengjort och avlägsnat onödiga saker kommer du till den punkt där du kan lägga till något nytt i din hemstil, så att du kan förstärka ett uttryck.

Läs också:

Bor med Feng Shui

Känner du att ditt hem saknas balans? Då kan Feng Shui vara lösningen på problemen.

  • Även ett helt tomt hem kan få ett snyggt uttryck med rätt möbler och tillbehör som skapar gott humör.
  • Stora saker, vanligtvis grova vaser, känsliga kuddar och filtar gör rummen mer välkomna.
  • Skarpa färger bör undvikas, bekväma valörer ger mer lugn och harmoni i rummet.
  • Friska blommor och ljus skapar alltid gott humör och bör därför vara en självklarhet när boendet ska visas till relevanta köpare, säger Liv Ellefsen.

Vardagsrummet innan det stylades. Foto: Rum för Rom

Möbler uthyrning

-I erbjuder boendeinredning och skräddarsydd inredning på allt från stugor till en liten enrumslägenhet, både med och utan möbler, säger Hilde Josdal, Rom, Rom.

-Möbler som sätts in i boendet kan vara i sex veckor. Det är en garanti vi erbjuder till alla våra kunder och det kan vara en säkerhet för bostadsförsäljning. För en bostad med tre rum kostar det cirka 14 300 kronor, inklusive moms, att använda bostadsstylist. Sedan tar vi allt från stora möbler till blommor och ljus.

För att sälja ett hem som är helt tomt av möbler, får du känna hemmet som kallt och opersonligt. Det är ofta bara de mest kreativa som kan klä sig på tomma utrymmen med möbler i deras interiör och se hur hemmet kan vara på lång sikt. De flesta människor blir av med goda inre stämningar, vilket är anledningen till att bostadsdesign är av högt värde, säger Hilde Josdal. I dagens heta bostadsmarknad handlar det om att göra en positiv skillnad för att få ut det mesta av en hemförsäljning.

Läs också:

Skarpa energikrav för nya bostäder

- Bostads- och byggsektorn står för 40 procent av energiförbrukningen i samhället. Att minska energiförbrukningen är därför en viktig miljö- och klimatpolitik ...

Leva efter styling. Foto: Rom Rum

Priser:

Rådgivningstimme i Rom för Rom för lägenhet / villa, kostar från 1 390 SEK, inklusive moms

Pris för den rapporterade rapporten, ca 750 kr inklusive moms. beroende på hur omfattande rapporten är.

Priserna här är vägledande priser för Rom till Rom. Priserna varierar något från företag till företag.

Priset på bostadsdesign i en 3-rumslägenhet, från 14 300 kronor, omfattar allt arbete i samband med planering, montering, transport, inredning och styling. Fotografiska utgifter kommer också.

Läs också:

Bästa stylistens bästa tips

Tips för hemstyling.

Innan

Efter

ADVERT

Mest populära