All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Grannträdgårdsprodukter från Husqvarna

När Husqvarna skulle utveckla sitt nya batteridriven produktsortiment, målet var tydligt: ​​gasdriven prestanda - utan bensin. Och den nya trimmeren har definitivt tryckts till det yttersta.

Alla produkter i Husqvarans nya batteridriven serie har många fördelar. De har låg ljudnivå, låg vibration och är helt avgasfria vid användning. Det utbytbara batterisystemet gör att du kan använda samma batteri för alla produkter inom intervallet, vilket gör de nya produkterna både mer användbara och flexibla i bruk. När du köper en produkt väljer du om du vill köpa trimmeren separat eller som ett kit med den lämpligaste laddaren.

En tyst och miljövänlig häcksax

Den nya Husqvarna 136 LiHD50 får jobbet gjort - oavsett om du är en hyresvärd, en trädgårdsmästare eller en byggnadsarbetare.

- Vi har lyckats kombinera många innovativa funktioner till en helt ny och unik produkt. Det här är definitivt framtiden för att krossa häcken, säger Oddmund Ihle, produktchef på Husqvarna.

Med Husqvarnas nya 136 LiHD har vi skapat en ny och bättre häcksax med förbättrad stabilitet som ger ett intuitivt och flexibelt sätt att gå vidare. Med 136 LiHD kan du svänga kniven nästan utan problem genom häckarna.

- All vår kunskap och expertis ligger i denna maskin, som är känd från det ögonblick som knappen trycks ned. Det första du märker är att det finns en bättre balans i produkten i motsats till andra häcksaxar som har nästan allt betonas framför handtaget, säger Niklas Bergquist.

Den låga brusgrästrimmer

Av de nya sladdlösa trimmers ingår i Husqvarnas första batteri serien är grästrimmer 136 LIC den tunnaste och mest rörliga. Precis som de andra produkterna i serien har den låg vibration och ljudnivå utan några direkta utsläpp, vilket är särskilt viktigt när det gäller trimmare.

- En trimmer är ett trädgårdsredskap som används nära din kropp. Tidigare var detta synonymt med en något förorenad arbetsmiljö. Med den nya grästrimmer 136 LIC inte behöver andas förorenad luft, samtidigt som arbetet mer effektivt och ergonomiskt bekvämt, säger Niklas Bergquist produktchef för Husqvarna.

Ett av huvudområdena för design och design var viktfördelningen. Genom att ta bort bränsletankens vikt blev det möjligt att optimera balansen, förutom att kombinera den med ergonomiska funktioner för att ge en bättre användarupplevelse.

Detta är den nya 136 Lic trimmeren

• Alla fördelar med batteriet: Inga direkta utsläpp. Låg ljud- och vibrationsnivå.

• Klar för allt: Steglös hastighetsreglering, trimmerhuvudet kan rotera på båda hållen.

• Effektiv: Utrustad med Husqvarnas Save ™ -teknik - optimerad livslängd för att få ut det mesta av varje batteri.

• Ergonomisk: En balanserad och lättviktsprodukt. Designad för minimal belastning i alla situationer.

Detta är den nya 136 LiHD50 häcksax

• Ergonomiskt balanserad: En unik viktbalans gör arbetet mindre tröttande - och minskar risken för förslitningsskador.

• Lättvikt: 4, 6 kg. Inkluderat batteri ...

Utbytbart batteri: häcksax kommer med en kraftfull 36V Li-Ion batteri som är helt utbytbara med alla andra trådlösa produkter i sortimentet och ger 45 minuters användningstid.

Den häcksax kan köpas separat eller som ett kit med batteripaket som passar bäst och en snabbladdare som garanterar omedelbar och kontinuerlig drift

• Effektiv: Utrustad med Husqvarna Spara ™ -teknik - optimerad användning för att få ut mesta möjliga av varje batteriet när som helst.

• Alla batterikomponenter ingår: ren användning utan direkt urladdning. Låg ljud- och vibrationsnivå.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära