All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Husportaler

Skjutdörrar är praktiska, men kräver monteringsplanering. V. M. T. skjutdörrramen kan monteras samtidigt med montering av väggklemmar. Dörrbladet kan vanligtvis monteras efter väggen och ingången har slutförts.

Dörren levereras både obehandlad och färdig med olika ytbehandlingar. En färdig övermålad dörr rekommenderas. Det sparar dig mycket extra arbete och ger bästa resultat om du inte hör till de mest framstående penselfingrarna.

Byte av dörr utan byte av ram

I mycket många hus är det väldigt lätt att byta in dörrar. Förutsättningen är att dina gamla dörrar är tillverkade efter 1973 och har så kallade snap-in gångjärn. I så fall kan den gamla lasten behållas. Allt du behöver för ditt arbete är en skruvmejsel.

Folddörrar

Folddörrar sparar värdefullt golv- och väggutrymme och ger många möjligheter att byta dörrar och delrum.

Det finns många olika varianter och mönster; med glas, träspeglar eller släta paneler. Fällbara dörrar kan levereras med yta i melamin eller i ädelträfiner. Utställningar och broschyrer ger användbara tips och idéer.

Portaler

Portaler är inbjudande och exklusiva, men enkla utmaningar för en hobbysnaker. Färdiga bågar, åsar, leder och mönster i utsökta material med förstklassig ytfinish gör arbetet smidigt och tydligt. Välj mellan tall och bok eller färgkvalitet. Standardbredder anpassas till de vanligaste dörröppningarna. Täcken täcker väggtjocklekar upp till 190 mm.

ADVERT

Mest populära