All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Varmvatten i utomhuskök - enkelt och snabbt

Utomhuslagring har blivit mer än bara en grill på terrassen.

Med ett utomhuskök lyfter du uttrycket "utomhusmat" till en helt ny nivå. Många associerade måltider med livskvalitet, extra mat och inte minst sommar. Men de få förbereder hela måltiden utomhus.

Klipp, grilla och tvätta på ett ställe och ha egna redskap för utomhusköket. Då behöver du inte springa in och ut ur huset varje gång du glömmer någonting.

Bädda in vatten?

Plats och design är viktiga steg i planeringen, men ett kök är inte totalt utan kran av rinnande vatten. Tyvärr fryser vanligtvis vanligtvis vattnet.

sink är vacker med att undvika korskontaminering av kött, och speciellt snabb tvättenhet och användbarhet som livsmedel som framställs.

Det finns en hel del problem att lägga till extra rör och kanske spendera pengar och energi du behöver inte på något som inte verkar så viktigt.

Foto: Oras

Panna under diskbänken

därför tillgrep många att en panna i miniversion att spara både utrymme och pengar. Tillverkaren Oras har en lösning av ett ankare och en behållare på 5 liter, kan installeras under diskbänken och ge varmvatten när du behöver det mest.

Allt du behöver är en kontakt där vägguttaget kan anslutas och ett kallt vattenuttag. Då behöver du bara montera paketet innan det kan användas.

Kontakta en rörmokare för att beställa vattenvärmare och armatur - du kan inte beställa produkten själv. Få det levererat, monterat och njut av varje måltid i frisk luft för resten av sommaren.

Planera i tid

Köket kan byggas på egen hand, precis som du vill ha det. Tänk på platsen i förhållande till ljus och skugga, och inte minst där du har det bästa utrymmet i trädgården.

Vilken typ av bänkskiva vill du ha? Och vilket material ska hela arbetsbänken vara av?

Planera i förväg, mäta och uppsätta en helg så att du är klar.

Lycka till!

ADVERT

Mest populära