All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Badtunna i skogen

->

Effektförbrukningen av familjens barrel är ekvivalent med kontinuerlig användning av en 100 watts glödlampa. Volymen är 1608 liter och karet fylls med slangen.

- Jag satt upp badtunnan med hjälp av en vän och byggde terrassen runt mig själv. Det var snabbt att bygga terrassen med ett 22 mm terrassbord. Klipporna runt terrassen och trappan upp till plattan vi hämtade i omgivningen, säger ägaren Are Vestrum.

- Stampen och terrass är på gälarna, vilket är helt oproblematisk så länge marken är jämn. Vi har verkligen oss med badtunna som är ostört, utan innsynd mitt i skogen, men ändå nära huset. Barnen är förmodligen de mest angelägna användarna, de spelar och strö lätt 100 liter vatten innan de är färdiga. Det spelar ingen roll om var denna frimärke finns. Vi vuxna gillar att använda stämpeln efter att lugnet har sjunkit. När det regnar eller är kallt, är det extra trevligt med en avkopplande utomhusdusch. Eftersom barnen ofta använder badrummet har vi en allmän regel som alltid bör följas: En vuxen måste vara hemma när badrummet används.

- Vi köpte den ca. 10 år gammal frimärke, Hot Tub Gordon & Grant, tillverkad i lövträ, som används av en granne, säger Are Vestrum.

- med växter, motor, 4 stolar att sitta på i badkaret, ljus och luftmunstycken etc. kostar den nya över 70 000. Den köptes i USA. Frimärket har en diameter på 144 cm och ett internt djup av 106 cm. Den har 4 luftmunstycken för massageffekt och turbo genomströmning för snabb vattenuppvärmning. Värmeelementet är 7500 W, och dessutom drivs luft- och vattenpumparna. Vi har installerat våra egna behandlingsanläggningar i maskinrummet under badrummet, och vi mäter regelbundet klor och pH, ​​helst två gånger i veckan.

Av säkerhetsskäl och hygieniska skäl är locket polystyren eller presenning alltid när tunnan inte används.

Mer information: www. gordonandgrant. com och www. hotspring. com

ADVERT

Mest populära