All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Hem för att dagdrömma

Det sägs att en rörig vardagsrum återspeglar en rörig sinne och i längden av en Säkert hävdar att ett rörigt kontorutrymme återspeglar detsamma.

Home Office of American Peter Frazier är så snyggt och så minimalistisk att du kommer att känna sig skyldig bara förlora ett hårstrå medan du besöker, och det har en sådan spektakulär plats som även Taj Mahal och Niagara Falls har anledning att vara avundsjuk .

Övervikt förändring

Frazer, som arbetar som kund konsult beslutade efter år av dagjobbing på en vanlig kontors som nog var tillräckligt. Inte nog med att han går upp i vikt över 22 kg på grund av stillasittande liv, fann han ut att behovet av stora och tunga datorutrustning hade försvunnit sedan han för många år sedan började sin karriär inom datorindustrin.

I sitt hemkontor finns idag en MacBook Pro, en 24-tums Dell-skärm, en iPhone, en extern hårddisk och ett Monsoon ljudsystem.

Den lilla kuben är placerad vid kanten av en klippa och har en vy som är hisnande från i störst behov av inspiration när arbetsdagen blir för lång.

True HD 120 tum

Som han själv skriver på Flickr sina sidor:

- Jag har en fin Dell 24", men det är detta fönster som är min riktiga skärm jag titta igenom denna höga upplösning.

(artikeln fortsätter nedan bildserie) 120-tums platt för en påminnelse om vad som verkligen pågår. Och om jag verkligen smart, jag minns att ta en tur i en kajak.

kontoret ligger i Chuckanut Bay i Bellingham Washington, och även fungerar som ett gästrum för Frazer familj hem, som ligger placerad ovanför kuben. soffan syns på en bild kan fällas ut och användas som en säng.

stand-jobb

på taket växer grönt och fritt, så att det mer eller mindre blandningar i med landskapet sett ovanifrån, i tillägg till detta, fungerar den som isolering. Tre av de fyra väggarna har också stora fönster, som inte är exakt hindra vyn.

som en del Från Frazer nya, friskare livsstil arbetar han nu och står för den höga pu Lyktan med datorutrustning, som också hjälper honom att se havet en stund medan han arbetar.

Avundsjuk?

Vi också.

ADVERT

Mest populära