All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Home Office - inte längre ett gömställe kontor

Det fanns tider när du var mer eller mindre tillgänglig för dina kollegor och gjorde hushållsarbete under arbetstiden. Nu är det vardagligt helt annorlunda, eftersom vanor och rutiner har förändrats radikalt de senaste åren. Kontoret och arbetsplatsen är mer flexibla än någonsin. Telefon och PC ingår överallt, så vi är tillgängliga så att vi talar var som helst och när som helst. Det är bra och bra, men det är ändå lätt att ställa in gränser.

STABILITET: Heritage möbler från de tidiga dagarna minskar inte exakt intrycket. Här under trappan får plats till dig själv "> Stas. Arve möbler från antiken föredrar att inte exakt intrycket här under trappan får du plats för dig själv

En särskild plats

SMART.. : Nischen är precis vad du behöver: ett skrivbord och en stol. "> SMART: Nischen är precis vad du behöver: ett skrivbord och en stol.

Oavsett om du arbetar hemma eller i stugan - skapa ett utrymme reserverat för kontorsarbete. Det är friskt att flytta från soffan, matbordet eller sovrummet och lämna de områden som är reserverade för vad de är avsedda för. Inte minst för egen skull, för att du förmodligen kommer att hitta det lättare att koncentrera sig, men också för familjen som känner att du faktiskt är närvarande när du är tillsammans.

Kräver lite

En liten baksida: Ett gammalt köksbord blev sant och värdigt igen. Inredningen äter trevligt litet rum "> hur lätt som helst... En gammal köksbordet kom till ära och värdighet igen är inredningen äter trevligt litet utrymme

Ett kontor är inte längre synonymt med flera hyllmeter med pärmar och papper, för elektroniska prylar har mer eller mindre tagit över.

det innebär bland annat att det inte kräver mycket utrymme för att skapa en plats som du kan vara för dig själv. med ett litet bord och en bekväm stol kommit långt. De kan enkelt ställa - till exempel i ett hörn, vid den tiden, under trappan, i en nisch mellan två rum eller under det sluttande taket

två i rad. skrivbord är en del av interiören, och stolarna flyttas och används runt i rummet vid behov. "> TILL: Skrivbordet är en del av inredningen, och stolarna flyttas och används runt om i rummet när det behövs.

LOFTSSTUEN: En trevlig arbetsplats där trappan kommer upp. Takfönstret ger naturligt ljus. "> LOFTSSTUEN: En trevlig arbetsplats där trappan kommer upp. Taket ger naturligt ljus.

ADVERT

Mest populära