All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Hem för olika plånböcker

En elegant och elegant anläggning med hög kvalitet var förutsättningen för att Joachim Botnen skulle investera i hemmabio.

->

I vardagsrummet till Tage Ommen och Birgitte Jørgensen spel, filmer och musik i spetsen.

¤fotoserie¤

Vissa hantera med en enkel och prisvärd hemmabiosystem, medan andra satsar på stora, dyra anläggningar som är det närmaste man kan en biograf du går i ett privat hem.

Alternativen är många, men i slutändan är din egen erfarenhet som är viktigt när du njuter av soffan med familj, vänner och den sista på DVD front.

Krut paketet

En kraftpaket av den sällsynta är hovedmøblet i vardagsrummet till Tage Ommen och Birgitte Jørgensen.

Spel, filmer och musik är på parets bästa plats, som har investerat i en måttfacilitet.

Det går dagliga körning, och naturligtvis har de också köpt båda uppsättningarna av pedaler, ratt och bilstol för optimal effekt av Playstation 3-spel. Naturligtvis är anläggningen också ansluten till datorn, och när de vill titta på filmer utöver det stora bibliotek som de själva har, streamar de filmer direkt från Internet.

Se även:

Hur man får TV-signaler i flera rum

TV i flera rum är något som många familjer vill ha. Vi förklarar hur det görs i praktiken, både för fulla erbjudanden och enklare lösningar.

- Föreställningen var uppenbarligen viktig när vi valde som vi gjorde. Dessutom har jag tidigare erfarenhet av både Yamaha och Energy. Vi använder också PS3-spelaren för DVD. Det bygger på Blue Ray-teknik som ger bättre bilder.

Högtalaren vi valde för att få ut det mesta av filmerna. När vi går till fullo får vi en stor erfarenhet. Då skakar hela huset. Det betyder vad Tage Ommen betyder.

Anläggningen består av:

 • JVC LT4627 46 "LCD-display (£ 29 900)
 • Energi APS högtalare 5 + 2 (US 65.000 $)
 • JVC DRMH 300 DVD (US $ 4998), Sony STSB 920 Tuner (US $ 2000)
 • JVC XCV 550 CD (US $ 2000), Yamaha DSB A1 Förstärkare (000 NOK 35)
 • Totalt 138 £ 898.
 • Dessutom en Playstation 3 till £ 5990 .

designer variant En elegant, elegant anläggning med hög ljudkvalitet och vision var förutsättningen när designern Joachim Botnen bör investera i hemmabio.

Han och samboaren har nyligen flyttat till ett nytt fristående hus, och ett hemmabiosystem var högt på önskelistan.

Läs också:

Gamla målningar

Gör som de gamla mästarna. Nu är de gamla målningarna på mode igen. Och det är inte så svårt att lasrar, svamp, brokettmale eller användning ...

- Ljud och bild är av stor betydelse i vardagen. Men växten hade uppenbarligen en tilltalande och elegant design. I den här anläggningen tror jag att vi har allt. En enorm kvalitet och en helt ny tittnings- och lyssningsupplevelse.

Men för industridesignern Joachim är miljön också viktig.Därför placeras växten på en logisk massiv bänk i fast ek. Det är Joachims egen design och säljs både i norska och utländska möbelaffärer.

Möblerna innehåller även en egen designad soffa och ett bord från De Salto. - Logikbänken har en design som passar in i de flesta typer av miljöer. Detsamma gäller materialvalet, säger Joachim.

anläggningen består av:

 • JVC 32 "LCD med HDMI (£ 13 tusen)
 • Yamaha AX 497 förstärkare (£ 3200)
 • Yamaha SA DVD-S 1700 (£ 3800)
 • Canton högtalare (£ 5990)
 • Totalpris £ 25 990.

homeliness i källaren för familjen Thomassen källare rum i fokus när familjen kommer att roa sig med filmer och spel.

I ett hektiskt schema med fotbollsförbunden och arbete sträcker sig långt bortom den planerade tidtabellen är ofta källaren och hemmabio uppsamlingsplats när Bodil, Reidar och de tre barnen att roa sig. Då spelar du spel och filmer, som något bra på bordet.

Läs också:

10 skäl att inte kasta småpåsarna med kiselgel

Kasta inte de små, konstiga påsarna som du hittar i, till exempel shoebox. Silikagel kan användas för en mängd olika saker!

Hemmabiosystemet är också den plats där barnen samlas när de besöker vänner. Vänlig konkurrens kring spelautomaterna är en naturlig del av vardagen.

- Vi har valt en anläggning som är ok att fungera. Det har alla nödvändiga funktioner även om det inte hör till den dyraste klassen. Men vi skulle vilja ha en stor skärm för att få den bästa visningsupplevelsen.

Det finns ingen tvekan om att hemmabio ger oss mycket glädje de tillfällen då vi har en möjlighet att samla, säger Reidar Thomassen.

Anläggningen består av:

 • Grundig Elegans 37 "LCD-skärm med HDMI (US $ 15 tusen)
 • JVC DVD / Receiver DRMH 220 hårddisk (£ 3990)
 • JVC förstärkare RXV 205 ($ 3000)
 • Canton MoviePack högtalare 5 + 1 (£ 3500)
 • Totalt £ 25 490
 • Dessutom en Playstation 3 till £ 5990.

ADVERT

Mest populära