All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Semester i en privat trädgård

När du sitter på knä med jord upp till armbågen och växter lökar i höst, kan man inte låta bli att se fram emot sommarens blomsterprakt och hagekos. Vissa går (tyvärr) på semester i den största blomningstid, medan andra inte kan föreställa sig en mer avkopplande semester än den man får i sin egen trädgård. Kommer du vara hemma i år? Då har vi bra tips för en bekväm och rolig semester inom webbplatsens fyra staket. ? ?

Packa en picknickkorg!

Om du har turen att ha en terrass eller en gräsmatta, du behöver inte ens gå någonstans att ha en picknick. Packa en korg med godsaker! Vi föreslår en kall, krämig avokado soppa i en termos, kyckling sallad eller pasta sallad, jordgubbar muffins, en flaska rosévin och en kolv med färdigblandad saft för barnen.

Skräddarsydda baguetter är också bra, för att inte glömma en korg jordgubbar.

Kom ihåg picknickmattor, servetter, plastglas och kartongplattor, glas och korkskruv. Det är trevligt att vara i trädgården, att isbitar i frysen och det solblock du glömde är inte långt borta.

Du är säker på att känna sig hemmastadda att titta på din egen grön, med doften av gräs och åsynen av fett humlor och fladdrande fjärilar. Den enkla är ofta det bästa.

Fånga insekter

Med barn i trädgården är det en bra idé att leta efter insekter. Hoppar grodan på marken? Kryper det under trappan? Fånga dem, studera dem med barnen - och sätt dem fritt igen. Har du liljor kan du hitta några röda liljor också. De gör ett artigt ljud när du håller dem i handen och lägger dem i ditt öra. Ange och hitta insekticidikonen! Det är bra att lära sig i lek. ? ?

Gå till det lokala området

Leda på trädgårdsplatsen? Strax utanför porten är en ny värld. Gå långa promenader i skogen eller i bostadsområdet. Även trevligt inredda brevlådor är roliga att titta på för barnen. ? ?

Press blommor

Få barnen att välja en av varje blomma de hittar. Sätt dem i tryck och gör fina bilder av dem den dag det regnar. Gör en tävling för att hitta de flesta möjliga olika löv från olika träd och lär skillnaden. ? ?

skapa världens största bukett blommor

Ingenting är så vacker som en stor bukett blommor med prästkragar, rödklöver, blåklockor och halm. Gratis är det också!

Sätt upp tältet i trädgården

Om det blir hela familjen eller bara barnen med lekkamrater som kommer att sova i ett tält i trädgården en natt, rekommenderar vi att du se till att det finns möjligheter för lite extra sömn på dagen för den som har sovit minst följande dag.

Ha vattenkrig

Se till att alla (läs: mannen i huset) förstått reglerna först. Sätt skopor och flaskor vatten runt fastigheten och släpp eld! ? ?

Gör något

Kan du göra en drake, en blomma krans, en väderstation, ett solur? Gillar du att odla dina egna grönsaker? Har du introducerat båtbåtarna och kongresserna till barnen?Bara fantasin sätter gränser. Ta ut målningar och måla på stenar, eller tecken på asfalt med krita.

Få utkomster

Kom ihåg att du förmodligen är i besittning av både hoppa, hoppa rep, kub, boccia och krocket. En dag full av aktiviteter är värda guld. ? ?

Koppla av

Ligga på ryggen och se hur molnen ser ut. Ta middag hängmatta i hängmatta. Gör tvålbubblor. Dusch i spridaren. Berätta myggbett och vinn en vinnare.

Dra nytta av dig

Du kommer bli avslappnad om du bara ska koppla av i tre veckor. Gör de nödvändiga uppgifterna för en gemensam aktivitet. Tvätta bilen tillsammans (vattenkrig är tillåtet), låt barnen gå med i staketets färg, stäng och tvätta sandlådan.

Bra hemmakare!

ADVERT

Mest populära