All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Mors hobbyrum

Anne ville ha ett ljust rum med vit och natur som huvudfärg, en praktisk inredning, lättstol och avtagbar. Hon skulle också ha ett varmt och inspirerande rum.

Inredning

Rummet är litet inredda. En smal hylla under fönstret möjliggör lådor och burkar som håller många viktiga saker. Under hyllan hänger lådorna med lådor och verktyg. Lådorna är hängda för att frigöra golvet och underlätta rengöringen. Här är det ofta både sågspån och damm under arbetet, så det är en bra övning att komma med mat och bröd.

Se ett annat hobbyrum här.

Den bekväma fåtöljet kan omformas till en inbjudande gästbädd med ett enkelt handtag. Den minsta uppsättningen gröna kakel på bordsskivan använder sig av ett sängbord.

Anne gillar att måla möbler. Dessa är hängda för att torka på stora krokar på väggen. Krokarna skruvas endast in i de övre skruvarna. Således är det möjligt att trycka in wellpappen bakom krokarna och täcka väggen så att möblerna kan hängas upp utan tapeterfärgning.

En fin gammal stol måste rengöras, poleras och vaxas. Nu sitter den på arbetsbordet med wellpapp. Bra arbetsljus säkras med en golvlampa placerad i fönsterbrädan. Det kan dras ut och ge ljus till hela bordet. De små lådorna under fönstret har symboler på lådans framsida för att hjälpa till i minnet.

Gardinfjädring är en ståltråd åtspänd mellan två fästen som är fästa på väggen. Tunna krokar är hakade över tråden och in i gardinen som här eller in i ett gardinbälte.

Arbetsbord på hjul.

Många små hyllor.

Arbetsstol som kan lutas och svängas.

Hyllor för böcker och tidskrifter.

En bekväm fåtölj som kan läggas i sängen.

Bra arbetsljus som kan regleras i höjd.

Läslampa vid fåtöljet.

ADVERT

Mest populära