All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Hjulekos

vi har skapat ett nytt blad för dig, precis i tid för julruschen . Skäm bort dig själv och njut av din autofil. Eftersom du har varit extra fin i år skickar vi dig en kalender för 2015 också.

God jul och gott nytt år.

Har en tendens att ta långt till affären, för att få reda på att tidningen är slut i lager? Prenumerera på en prenumeration här och spara pengar i samma slummer.

PS: Alla abonnenter kan läsa tidningen på iPad innan den når brevlådorna.

Så här gör du det.

Här kan du läsa den här tiden:

Vem är den här killen?

Ingen med bil har varit nöjdare med vägbyggande, regler och byråkrati. Transportministeren tror att han har bilintresse och till och med en liten bil. Vi pratade med honom för att se om vi har något att se fram emot i framtiden.

Foto: DAGBLADET mer

Två små raketer

Ausi S1 och Mini Cooper S är en av de minsta, men också en av de starkaste du kan köpa just nu. Båda har namn med motorsportarv, så vi tog dem också på en rallykorsning och kontrollerade vem vi skulle ha haft.

Foto: Knut ARNE MARCUSSEN mer

Stor DAB-test

Det finns starka indikationer på att FM-bandet går ut 2017. Första året var DAB + standard i de flesta bilar. Alla andra behöver vi montera en DAB + radio i våra bilar. Det finns flera varianter i försäljningen. Vi har testat åtta av dem.

Foto: MARTE NESHEIM Visa mer

Breakthrough Breaking

Skoda har just släppt sin Octavia Scout i ny version. En vildmarksklädd version av den populära favoriten. Vi testar det mot Norges mest sålda SUV. Vilken är bäst för vildmark och fest?

Foto: Knut ARNE MARCUSSEN mer

Micro Painting

Både privatpersoner och leasingföretag har öppnat ögonen för Micro målning, den punkten färg och riktning. I stället för att laka en hel stötfångare eller dörr kan du istället bara ta det område som är skadat. Finns det några pengar att spara?

Foto: STEIN INGE stulen mer

BMW X6

Bilen som utstrålar Co2 och arrogans har kommit i den nya versionen. Vi testar två ton körförmåga både på vägen och i terrängen.

Foto: BMW Visa mer

Alfa Romeo Giulietta

Det har en ansiktslyftning och nya motorer. Är det relevant för den stora massan eller är det ett alternativ för de mer intresserade av oss.

Foto: RUNE M. NESHEIM Visa mer

ADVERT

Mest populära