All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

HiFi club konstruktion

< 999> [Ugjyldig objekt (NAV)]

HiFi klubb inrätta en anläggning med komponenter från japanska Denon och talare från British Bowers & Wilkins.

- Anläggningen har utmärkta allsidiga kvaliteter, säger avdelningschefen Stig Gunnar Kolberg och ställde oss i stolen i lyssningsrummet.

HiFi klubbens anläggningar

Komponent

Modell Pris Förstärkare
Denon PMA 1055 4498 CD-spelare
Denon DCD 685 2 498 Högtalare
Bowers & Wilkins DM603 S3 7496 signal~~POS=TRUNC kablar~~POS=HEADCOMP
Prism 800 (2 m) 598 Högtalarkablar kablar~~POS=HEADCOMP
Prism BI (2 x 2 m) 600
SUM:
15. Kr 690 Kari Bremnes album är känt att låta bra på de flesta anläggningar, så gör bra inspelningar gärna. B & W är känt att vara väldigt bra i mellanspel och speciellt diskant. Och vi blev inte besvikna.

Tystnad

Det lät öppet och brett. Rösten låter naturlig och avslappnad på titelspåret, och musiken präglades av lugn och luft runt händelserna.

Vid hög volym, till exempel på den första raden du har sett dig blev det lite av ett snitt.

kan vara på grund av betongväggarna i rummet eller förstärkaren vid måttlig 2 x 65 watt. Anläggningen kunde presentera den djupa, vackra basen i inspelningarna.

Det var inte fallet på Lillos rekord. Pärlan glömde minnena var väldigt ljus i ljudet och blev något skärande i de vackraste festerna.

Uryddig

Kocken Tor lät mjukare, men saknade lite bas. Basen som var där var ändå snabb och relativt exakt. Mitten var igen full.

Mest besviken vi blev reproduktion av Tungtvann. I rubriken spåra Mørketid var på något stökigt och rytmisk musik saknade rytm - och inte minst - bas.

Att låta Pøbla vara lättare i strukturen, och det lät omedelbart ljudet. Musiken blev snyggare, renare och öronen blev inte så trötta.

ADVERT

Mest populära