All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Dölj ledningarna bakom listan

Strömkablar och kraftkablar som slingrar sig längs golvremsan är så kända som ett äckligt fenomen. Inte bara är det rörigt och rörigt, men trådarna samlar damm och skapar problem där en dörröppning måste passera.

Osynliga skruvar

Primo Classic fot- och ramlistor löser problemet på ett elegant sätt. Ledarna är helt enkelt gömda inuti konstverket! Listorna är gjorda av folie PVC och försedda med klämmor utan synliga skruvar. De kan enkelt kopplas ifall ledningen lämnas framåt eller du vill ha mer in. Listorna finns i flera varianter och storlekar. Listorna är färdiga fot- och ramlistor, så behöver inte glittras eller målas efter montering. Dessutom är de underhållsfria, lätta att installera och följa alla grovheter - även med krökta väggar!

Även för TV: n

I samlingen finns en särskilt fin lista: Cover (den), som gömmer alla kablarna på den väggmonterade plattskärmen. Dagens tunna platta ser bra ut på väggen, men de dåliga kablarna som hänger ihop har varit svåra att undvika.

I den halvrunda kabellistan är strömkabeln, antennen, surroundsystemet, DVD- och HD-inspelaren och den tjocka scartkabeln upptagen. Listan har en halv rund form som stänger helt nära väggen - även på kaklade ytor. Bakstycket är utrustat med standardverktyg. När kablarna är monterade är det enkelt att pressa listan på och av om du vill byta ut ledningar eller måla väggen.

Primo Cover (den) finns i flera färger längs 1, 25 meter.

ADVERT

Mest populära