All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Hexagonala brickor ställa

Det är lite mer omfattande att lägga nya plattor i badrummet än att måla sovrummet. Därför är det naturligt att välja design och färger som kan uppfattas som lite tidlösa. De flesta tenderar att välja & rdquo; ofarliga färger & rdquo; ; mer specifikt frånvaron av färger.

- Det finns fortfarande kakel i vitt, grått och svart som säljer bäst, säger Victoria Davidsson, produktchef på Golvabia AB - vad du föredrar när det gäller att välja storleken och formen på plattorna varierar avsevärt.

storlek och form

Idag får plattor i alla storlekar och i varierande former

Under de senaste åren har vi sett en tendens att det väljs alltmer kakel - och mindre. Detta gäller både golv och vägg. Det är inte ovanligt med format som 60x60 eller 30x90 - och olika format kombineras ofta för att skapa mer dynamiska, visuella uttryck.

- Vi har en bra nyheter, säger Davidsson, nämligen sexkantiga plattor. Faserna förbättras vanligen genom att använda kontrasterande färger på lederna. Hexagonala brickor i olika färger kan vara lycklig på ett sådant sätt att de skapar slående mönster, antingen oregelbundet mönster eller de tillsätts så att den ger intryck av rosetter eller liknande. Vi säljer dock fortfarande de flesta av de mer traditionella 30x30- och 30x60-plattorna, som läggs med grått spår i grått eller vitt.

Fond Väggar och zoner

Mosaik - i kombination med större plattor vi ser allt oftare

För att skapa en mer spännande badrumsinredningar, många väljer att lyfta fram vissa delar av plattor i avvikande färg och / eller storlek. Väggen bakom tvättstället, toaletten, duschen eller badet uppnår speciellt en bra effekt för att bryta det återstående flakmönstret och därigenom skapa en grundvägg. Små mosaikplattor i kontrasterande färger är populära för att skapa denna effekt.

ADVERT

Mest populära