All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Så att du kommer att få det i badrummet

Enligt Gunn-Helen Øye i Prognosesenteret den svenska möbelkedjan en selskrevent första valet för fyra av tio nordmän när man väljer nytt kök. Nu kommer Ikea också vara nummer ett på badrumsinredning.

- I vår svit är de stora på badrummen, och det finns många spännande nyheter på våren, säger Øye.

Här kan du titta på några av dem.

- I årets badrumsutrymme sätts människor som använder dem i fokus. Vi har inte bara beaktat behoven hos de vuxna, men också de minsta som inte kommer runt diskbänken när vuxna är sent på morgonen. Badrumsmöblerna är utformade för att hjälpa upptagna familjer att skapa en mjukare daglig logistik på badrummet, säger Camilla Gjerset, Trend Manager i Ikea Norway.

Läs också: Hur vi vill ha det i badrummet

För den stora familjen

Camilla Gjerset, trendschef i Ikea. Foto: Per Ervland Visa mer

God morgon serien är utformad med just detta i åtanke. Här, i din kända Ikea-stil, framhäver du också lösningar som gör det enkelt att organisera ditt badrum. Nytt år är också dubbla handfat och lådor integrerade i en enhet avsedd för den stora familjen.

- Lådor istället för skåp under disken ger en bättre överblick, och separata skiljeväggar gör att alla i familjen får sitt eget utrymme för sina personliga saker.

Smart för den trånga

För dem som har färre kvadratmeter att spendera, och inte har riktigt lika många människor kommer att ske genom badrummet på morgonen har Ikea utvecklat LILLÅNGEN serie: Den levereras i vitt och glänsande, eller i kombination med skandinaviska träd som Bjerk.

- Sortimentet består av ljusneutrala färger som ger en ren och hygienisk känsla. Det är bra att kombinera med färgglada handdukar och matchande badrumstillbehör. Genom att välja dina favoritfärger får badrummet ett personligt uttryck, så bara spela det, uppmuntrar Gjerset.

Långången gör det lättare att rymma mycket utrymme. Foto: Ikea

Foto: Ikea

Långången finns även i en något större version, men fortfarande med de smarta lagringslösningarna.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Foto: Ikea

GODMORGON för dem med gott om plats. Foto: Ikea

God morgon - märk den snygga nya kranen. Foto: Ikea

Foto: Ikea

En stor diskbänk med plats för två seaparate kranar ... Foto: Ikea

... eller två separata handfat i en enhet. Dessutom finns det flera andra lösningar. Foto: Ikea

Foto: Ikea

Smart, även för dina befintliga lådor och skåp. Foto: Ikea

Foto: Ikea

Foto: Ikea

ADVERT

Mest populära