All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Godis håller din beställning i badrummet

Smart lagring är alfa och omega när det gäller att hålla det snyggt hemma. Experter rekommenderar att du överväger lagring redan när du planerar inredning och inredning - och det är lika sant som sagt: Du får aldrig tillräckligt med lagringsutrymme.

Många tycker att de första rummen är som sovrum, barnrum, vardagsrum och hallar vid planering av smarta lagringslösningar, men förresten, glöm inte badrummet. I det här rummet får du inte bara plats för både handdukar och hårnålar, men det ska också vara ett rum som ofta fungerar som allt från tvättstugan till hemmet spa.

Goda tips för en snygg badrum

Många gånger kan det kännas som en förlorad kamp för att hålla badrummet rent och städat. Tandkräm kuber, smink, spån och balsam; Det finns nästan inget slut på allt som hör till badrummet - och det är självklart att det kan bli kaos i ledningarna snabbt. Men var inte rädd, Interiors Network förklarar Apartment Therapy; Med en liten planering, smart lagring och bra rutin kan badrummet snart vara din egen lilla tillflyktsort.

1. Kasta, kasta, kasta

Det första budet när det gäller att ha ett snyggt badrum är att gå igenom lådor och skåp med en hård hand. Tomma tandkrämungar, shampooflaskor med bara en droppe kvar på botten, solskyddsmedel från förra året; allt kan kastas rakt in i papperskorgen. Har du massor av hudvårdsprodukter du inte använder; Vad sägs om att donera till någon annan? Tillhör du den kategori som köper i bulk varje gång Rema har försäljning av handsålar eller öronnålar? Lägg i plastkartor, märk vad de innehåller och lägg in i förvaringsrummet - du behöver inte behålla allt detta i badrummet hela tiden.

Håll ordningen: Det är enkelt att hålla reda på smart lagring. Foto: FOTO: Producent / Ikea

2. Clearing Medicine Cabinet

Många av oss förvarar plast, paracet och andra läkemedel i badrummet - utan det här fukta rummet är det bästa stället för fler av dessa. Om du har ett kompakt badrum kan det i alla fall vara en idé att flytta detta till en annan plats i huset. Rengör, kassera alla utgått på datum. Om du inte redan har det investera i en låsbar medicin skåp och behåll nyckeln någon annanstans i huset - eller hänga på en krok på ett ställe där barn inte kan nå det.

3. Snygga ytor

Enligt Apartment Therapy kommer ditt badrum omedelbart att bli större om du får en rengjord bänk och andra ytor för onödig litet och rodnad. Bara underbara burkar och det mest nödvändiga borde vara på språng, allting borde läggas i lådor eller på hyllor där du enkelt kan få det. Tänk praktisk vad du använder mest bör naturligtvis få stå främst medan de saker du använder mindre ofta kan flyttas bakåt i skåp och lådor. Många har skåp under diskbänken, och du kan lägga större saker som fluorescerande eller munvattenflaskor.

På dyra spa hotell finns öppna ytor och lugn och luft som råder, så det finns ingen röra här.

- Det bästa tipset för att få ett trevligt och avkopplande badrum är utan tvekan att rensa upp, säger kommunikationsrådgivare på Ikea, Siv Elizabeth Egger.

- Många av oss har inte möjlighet att ha tvättmaskinen eller tvättkorgar på ett annat ställe än badrummet, och det är saker som inte nödvändigtvis skapar lugn och harmoni. Det är därför du måste tänka smart - du kan lägga tvättkorgarna under eller i ett väggskåp. Detsamma kan göras med tvättmaskinen, så länge du har enkel tillgång till öppningen.

4. Ser siffror

TIPS FÄRGOR: Om handdukarna ser ut, ser de bäst ut om alla är i samma färg. Foto: FOTO: Hotellet, Producenten

Vissa produkter som tillhör badrummet är så vackra att de förtjänar att stå framåt. Och för alla andra saker som kommer i ett mindre paket: Investera i glasskålar och fina skålar, och problemet är löst.

Håll saker säkert med smart lagring

Butiker som Habitat, Milla Boutique, Zara Home, Ting och Bolina har stora tvålautomater och tandpetare.

5. Gruppdekoration

Även de läcksta spa-gränserna begränsar sig när de dekoreras med ornament. Tänk på att om du överdriver kan effekten bli kaotisk och rörig. Hyllor, antingen flytande på väggen eller inbyggda, är perfekta för att visa ett gott doftande ljus, dekorativa parfymflaskor eller snyggt packade tvål.

Handdukar i samma färg som rullas ihop och presenteras kan också se både dekorativa och känsliga ut. Dessutom frigör du utrymme i skåp och lådor, som du kan använda för att dölja saker du inte vill tänka på.

6. Var kreativ

Om du inte har mycket skåputrymme för att lagra saker och tång i badrummet, ska du använda fina korgar eller förvaringslåda. På Home & Cottage hittar du bra kurvor, det samma gäller för Danish Bloomingville och Madam Stolz.

Om du kämpar med lite golvyta kan du betala för väggmonterade skåp och hyllor. Mer öppet golvutrymme gör att rummet automatiskt känns större och rymligare.

7. Att hålla toalettpapper

Att ha extra rullar toalettpapper inne i badrummet är bekvämt och gör det enklare när du har gäster. Toalettpapper ser strax ut mindre rörigt om du tar det ur plastpåse det kommer från affären och kan förvaras i en toalettpappershållare eller i korgarna bredvid toaletten. Andra stackar igen rullarna på hyllor på väggen.

FÖR SMALLA: Det finns mycket roliga lilla behållare som är användbara för att lagra tvål, smink och öronringar. Foto: PHOTO: Producent

PRAKTISK: Det finns många läckra behållare för baddräkter. Hitta en som passar din stil. Foto: PHOTO: Tillverkare

8. Samla saker som hör samman

- Kvinnor älskar hushållsarbete

På morgonen upplever badrummet ofta det största bullret.Hela familjen kommer att vara redo för dagen, och för en begränsad tid och begränsad av rymden. Enligt Apartment Therapy gör du din morgonrutin både enklare och snabbare om du samlar in varor och produkter som används för samma ändamål på ett ställe eller i en behållare. Till exempel med hårprodukter, hårtorkar och hårklipp. Om du har allt detta i en korg under handfatet, kan det tas ut med största möjliga lätthet på bänken medan du håller frukostbordet - och rensas igen när du är klar.

Dölj röra, bli mer avslappnad

Badrummet är ett rum där många saker ska hållas, allt från handdukar till balsam och barberkräm och ofta också tvätt. Därför är det uppenbart att bra och smarta lagringslösningar kan göra skillnaden mellan ett rum du kan koppla av i och ett rum du är stressad precis vid tanken på att komma in.

- För att säkerställa beställningen i badrumsbehållaren du fyller lådorna med fina lådor, förklarar Lene Vestrum i butikskedjan. Håll det på badrummet till Bonytt. nr.

PRAKTISK: Ett låsbart medicinskåp är både praktiskt och säkert. Uppvärmd handdukshylla lägger lyx på badrummet. Foto: FOTO: Tillverkaren / hotellet

- Ingenting är bekvämare än att ha en bra översikt över vad som finns i lådor och skåp.

Tio tips som gör små lägenheter bättre

Vestrum förklarar att plexiglastillbehör inte bara är i vinden denna säsong men att badrumsdetaljer i det här materialet också gör det lättare att se vad som finns i de olika lådorna och korgarna .

- Badrummet är ett rum där du ständigt måste balansera funktion och estetik.

Smarta badrumslösningar

Hem och hemsida Bättre hem och trädgårdar har också bra tips om lagring i badrummet.

1. Dra nytta av baksidan

Baksidan av både badrumsdörren och insidan av dina badrumsskåp kan användas om du behöver mer utrymme för förvaring. Hakar på baksidan av dörren kan hålla både badrockar och handdukar som används, medan insidan av skåpdörrarna kan ha små krokar för att lagra påsar med bomullsplatta, smycken och liknande.

2. Förvara i höjd

Tryck på en knapp och glasväggen blir transparent.

Om du har begränsat golvyta kan du använda väggarna för förvaring i badrummet. Smala höga skåp är perfekta för varje sida av spegel och handfat. Välj inredningsdetaljer med lös hyllor så att du kan göra mer utrymme för höga föremål att komma in i garderoben.

3. Stjäl utrymme

Box med möbler som kan dras ut, så ofta finns som en del av köket, är också perfekt för badrum, och gör det lättare att hålla reda på vad som är bagare i garderoben.

4. Betting Table

Undvik att överfylla bänken och dina badrumsskåp. Förvara större saker som toalettpapper och handdukar i fina korgar på golvet. Grupp innehållet i vagnarna hos personer i huset, eller tid på dagen saker kommer att användas.

5.Justerbara hyllor

Det är mycket lättare att rymma alla saker du behöver om du har hyllor som kan anpassas för de olika produkterna. Små behållare är perfekta för att hålla upp med mindre saker, som bomullspinne, naglar och hårnålar.

6. Beställning i duschen

FULL INSPEKTION: Spara tid på morgonen med system i baddräkter. Foto: FOTO: Tillverkare

Inte alla har inbyggda hyllor eller nischer i duschen som kan hålla arsenalen i duschtvål, shampooflaskor och skrubber. Det kan vara smart att investera i lös förvaring som hyllor, krokar och ställningar. Håll produkter som hör hemma. Låt flaskorna vända så att etiketten vänder framåt. Och se till att alla som använder badrummet rensar upp när de är redo att duscha.

7. Matchaccessoarer

För en snyggare titt på badrummet är det värt att uppmärksamma detaljerna som sammanfaller, och begränsa dig till färger och mönster. Skulle dina handdukar se ut om alla är i samma färg. Det finns trevliga uppsättningar att köpa för både handsåp, tandborste och andra små föremål. Glas- och krombehållare reflekterar ljuset, vilket hjälper känslan av ljus och utrymme samtidigt som det döljer innehållet och gör badrummet snyggare.

Den lilla extra

Här är de sista små sakerna som höjer ditt badrum på spa-nivå i ett svep:

1. Uppvärmd handduksstork

Enbart för att det är en speciell typ av lyx att torka i en uppvärmd handduk.

2. Badhylla

Dessa är perfekta för att hålla boken du läser i badrummet, doftljus eller vinglas. Trevligt att titta på är de också.

BESTÄLL IN SYSAKENE: Utrymme för djuplådor. Ännu fler ord ges om du monterar lådorna med lådor och låddelare. Foto: FOTO: Producent / Ikea

3. Lyxprodukter

Få några riktiga spa-produkter när du först gör ett spa. Ansiktsmask, peeling, hardcore, köp det bästa du har råd och gör snabbköpsprodukterna för ditt livliga liv.

4. Kläder

En läcker fluffig morgonrock är sak att ta på när ny ditt eget företag i badrummet i ett par läckra timmar. Köp ett par tofflor och spa-känslan är klar.

Läs också:

Nytt badrum med smarta drag

Nya badrum är fuktavskiljare

Made bad tegel

Limmade nytt badrum utanför den gamla

TRANSPARENT: Lagring i akryl eller glas gör det Lätt att se vad lådorna är. Foto: PHOTO: Producent / Housetohome. co. uk

ADVERT

Mest populära