All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Så att du gömma undan TV

TV: n har blivit en uppenbar del av våra hem. Vi koppla nöjd med en bra film eller serie framför skärmen när dagen lider mot slutet, men många av oss är inte lika entusiastiska över TV: n som en del i det inre. Vissa försöker gömma den genom att täcka den med en trasa eller tyg, men istället få mer uppmärksamhet åt denna lukt i inredningen.

Hade det inte varit bra om TV: n skulle kunna vara helt dolt när den inte var i bruk? Det är inte bara möjligt, men lösningarna är många.

Dela dina tips, råd och lösningar om hur du döljer TV: n i detta forumtråd.

Dold i golvet: Denna TV lyfts upp från golvet när den används.

Dölj TV bakom spegeln

Enligt Leif Tore Rider Bakken i LTR Audio & Video Design kan TV döljas i allt från tak, golv, väggar och möbler. Ja, det kan till och med döljas bakom spegeln.

- Många dekorativa speglar i inredningen, och med spegel-TV, kan du integrera TV: n bättre i miljön. Du kan ta bort TV: n från inredningen, så den här lösningen kan också användas i en ren minimalistisk inredning och i ett barockt interiör, förklarar Rytterbakken. Du kan läsa mer om i artikeln Nu kan du få TV i spegeln

Se också:

att skapa din egen trädgård damm

En trädgård damm behöver inte vara mer kvadratmeter stora, möjligheterna är även med små rymden.

Lyft och svängarm

samt bekväma som tittar på TV i spegeln, det kan vara att ha en anordning som tar bort TV: n helt när den inte används.

- Du kan också använda hissar för att ta bort TV: n. Detta används i stor utsträckning utomlands, särskilt i USA. Du kan få allt från en hiss som kommer ner från taket, från golvet, undangömt i en möbel, väggen där en sådan bild kan delas upp i två eller en målning som hissas upp som TV kommer, berättar Rider Bakken .

Anpassade lösningar

Möjligheterna är många, och enligt Rytterbakken är det bara kundens egen fantasi som sätter gränser.

- Vi använder en grundläggande teknik och skräddarsy design enligt kundens önskemål. Det här är något vi skräddarsyr hur kunden vill ha det. Det finns en mängd olika stilar, färger och mönster att välja mellan. Det är bara kunden som begränsar möjligheten.

Plånbok i plånboken

Men arbete och teknik kostar pengar. Om du vill investera i sådana apparater, bör du betala mer än vad du gör för en TV-bänk från IKEA.

- Det här är saker som ligger i det övre prisintervallet. En plattskärmshiss med gunga är vanligtvis cirka 40 000 kronor. Utan en gunga eller en möbel kan du hämta från cirka 30 000, säger Rytterbakken.

Läs också:

Efter isolering mot källare

Om du stör dig med golvhus, kanske du vill överväga återisoleringsgolv i källarna.

Tala sedan bara på knapparna. Är en robust, TV-fri interiör värt priset? Valet är ditt.

ADVERT

Mest populära