All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Så vi gömmer kablarna

Få har uttag, uttag och lådor antenn monterad direkt centrerad på väggen. Så vad gör vi med kablarna från den väggmonterade plattskärmen?

1: Dölja kablarna i väggen

Ett nät som vi har stött på har visat att 33 procent säger att de gömmer kablarna i väggen. Det är relativt omfattande att genomföra, men trots allt är det också ganska vackert. Om du har en ljus vägg med ett ledigt rum bakom det är det särskilt enkelt. Kanske kan du sätta i en hylla eller skåp i väggen, som kan tillhöra lådor som TV-mottagare och DVD-spelare?

Till exempel, om det finns ett förråd, skåp eller trappa bakom väggen, är sådana lösningar eleganta och lätta att dölja.

Om du bygger ny, har du möjlighet att planera för optimala resultat. Kanske även gömma hela TV: n? .

2: Använda möbler

Även om du lägger på din TV kan du använda möbler för att dölja kablarna. Lätt och lätt att byta.

Sju procent av de svarande undersöktes för att dölja kablarna bakom andra inredning. En bokhylla under? En skänk? Eller en TV-möbel som också har plats för lådorna?

Här är möblerna som stänger skärmen.

3: Annan kamouflage

Tre procent av respondenterna använder en annan form av kamouflage. De vanligaste är kabelkanaler av olika slag, från det tunna enkla startet på ca 40 kronor per meter till rymligare och avancerade lösningar som kan kosta från cirka 100 ark. Det finns även kablar som kan målas över och kabelkanaler som också kan täckas med färg eller tapeter.

Här får du produkttips.

Kanske lika bra att låta TV: n stå?

13 procent av de frågade lämnar kablarna fria medan 37 procent inte har monterat tv-skärmen på väggen.

Vid omröstning har omröstningen nått nästan 9000 röster. Det här är naturligtvis ingen vetenskaplig eller representativ undersökning, och alternativen kan inte heller vara uttömmande. Men antalet röster borde dock indikera att vi kan titta på resultatet som ett slags realitetsspegel i de tusentals tv-bostäderna.

ADVERT

Mest populära