All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Så att du faller finaste rum

Sommaren har tur och redan nu har vi börjat spendera mer tid inomhus.

Varför inte njuta av hösten på bästa sätt - genom att njuta av dig själv i naturen samtidigt som du skyddas från vinden i en trevlig trädgård?

Beroende på vilken trädgårdstyp som passar dig bäst kan du förlänga sommarsäsongen eller få ett nytt rum i huset som kan användas året runt.

  • Så här bygger du ditt eget trädgårdsrum

Sena nätter trivs i husets nya favoritrum - trädgårdsrummet. Foto: Green Focus

Läs också:

När man bygger ett trädgårdsrum

Vad ska man tänka på när man bygger en trädgård eller vinterträdgård?

Det kan vara en förlängning av huset eller stå som en fristående byggnad, och vad du än vill, blir det en hemligaste mötesplats.

Ett solarium är perfekt för sena nätter med goda vänner, långa frukostar med familjen, en inspirerande och kreativ arbetsutrymme, eller helt enkelt en fristad där man kan njuta av naturen - utan att behöva släppa hemma värme och säkerhet.

Få en trädgård som passar perfekt med husets fasad. Foto: Grön Focus

Allt du behöver för den perfekta trädgården rummet

På Green Focus kan du använda smarta solarium guiden för att designa din nya trädgård levande så att Det är personligt och skräddarsys efter dina behov eller hitta en komplett trädgårdsrum som passar perfekt för dig och ditt hem.

Green Focus har också allt du behöver för tillbehör till din nya trädgård - allt från infraröda värmare till skuggade takgardiner.

Läs också:

Populär med glasvaror

En glas veranda eller vinterträdgård ger dig känslan av att vara ute även när du är i.

Trädgårdsrummet behöver inte anslutas till huset, men kan stå som en separat byggnad i trädgården om du vill. Foto: Green Focus

ADVERT

Mest populära