All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Så gör gamla saker nytt

Våren är här, med varmare väder, ljusare dagar och avgörandet av hur svårt vintermånaderna är upptagen med den utrustning du använder under sommarmånaderna.

För det är att som - våren skjul ljus på terrassen, utemöbler, plattor, cykel och andra saker som har tär på vintern och snö och glömska, och som nu verkar som de är mer redo för att dumpa än soliga dagar .

Då är det lätt att förlora hoppet och tro att skadan är oåterkallelig, att grisar reparerar eller köper nya för att få tillbaka det.

Men det är bara när du behöver lättanvända tvättverktyg som fungerar så bra att de får dig att älska dina saker igen.

Eller att säga det med den här briljanta videoen; Älska dina grejer igen!

Läs också:

Utepeis - Gör det själv

Det goda livet handlar ofta om de små sakerna. Utomhus spis är kanske ingen liten sak att drömma om, men kommer utan tvekan att föra med sig en hel del goda stunder för ...

Videon sätter verkligen punkt till det yttersta, men det finns flera studier som visar att clearing och tvätt är hälsosamt för både den fysiska och mental hälsa och kan bidra till förnyad glädje över dina nyligen tvättade saker.

Läs också: För att behålla din staketet

Så om du vill tvätta bort den gamla smuts och bli just blivit förälskad i gamla saker under våren, har vi ett par bra tips för dig:

Läs också:

Ska utomhusskåpet byggas?

Ett utomhuskök med öppen spis är en sommardröm för många, och det finns gott om planer på att bygga en sommarlov. Men tänk på det här - innan du tar ...

1. Nilfisk E 145 högtryckstvättmedel

Detta är en kraftfull och robust testvätskare med bästa inriktning för täta och stora rengöringsjobb. Med en kapacitet på 500 liter per timme, 10 meter lång ståltät slang och ergonomisk design, hanterar denna maskin enkelt all smuts och är lika lätt att använda som den är effektiv.

Läs mer om Nilfisk E 145 här

2. Nilfisk Power Patio Terraces

Power Patio är hård mot hård smuts, alger och mossa - men trevligt för användaren, eftersom det fungerar helt utan vattenspray. Och med tryckstyrda munstycken för olika ytor och 20% mer effekt än liknande maskiner, kommer det definitivt att hjälpa dig att stanna kvar på din uteplats igen.

Läs också:

Värmt handdukstork - en daglig lukt

Varma handdukar är en daglig bekvämlighet. Det är lätt att vänja sig vid.

Läs mer om Nilfisk Power Patio här

3. Klicka & Clean Super Foam Sprayer med Container

Alla som har gjort ett stort utanför tvättjobb vet att applicering av tvål är en viktig del av jobbet. Och med Nilfisk nya Super Foam-spruta är mycket av jobbet gjort. Detta ger tvålen ett tjockt, fuktgivande skum som fungerar extra effektivt mot smuts tills det tvättas bort.

Se Nilfisk Click & Clean Super Foam Sprays in Action här

4.Välj rätt tvål för jobbet

Apropos tvål, det är värt att använda ett lämpligt tvättmedel. På så sätt har Nilfisk skräddarsydda produkter för de flesta uppgifter, till exempel Car Combi Cleaner, som ger biltvätt och vax i en och samma operation. Medan träet och handfatet Stone and Wood Cleaner är en utmärkt städare för sten, tegel, trä och fasader.

Med detta hoppas vi att du har fått tips för vårrengöring och motivation för att tvätta de gamla sakerna och göra dem nya igen.

Bra vårvask!

Läs också: 30 tips för dem som vill lägga en beläggningssten

Vill du ha mer tips om hem och trädgård? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

ADVERT

Mest populära