All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Så gör bostad lätt säljs

Om du säljer ditt hem, kanske du vill investera lite extra tid i bostads styling. Inredningsdesigner och designer Signe Schineller kör bloggen Resignert. nej och är för närvarande relevant i "Housing crisis" -programmet på TVNorge.

Signe har arbetat med många bostadsprojekt och vet exakt vilka knep som krävs för att göra fastigheten till ett mer attraktivt försäljningsobjekt. Hon tycker att det största misstaget som många gör är att inte göra någonting.

  • Sälja bostäder? Skaffa erbjudanden från flera mäklare (kommersiell länk)

- Det finns många som fokuserar framåt, utan att lägga tid syssla eller pengar på något de ska flytta ifrån, säger hon och tillägger att det verkligen inte behöver kosta en massa pengar att göra en förändring.

- Att ta bort, rengöra och cirkulera saker i olika rum kan ha stor inverkan. Och det är gratis! Och att borsta upp är absolut onödigt. Ta det mest synliga. Är något skevt, slitit och smutsigt, är det smart att göra något åt ​​det. Synliga ledningar, fläckar på väggen och stora märken i lägenheterna visar dåligt underhåll av bostaden och är inte ett plus på displayen.

Få professionell hjälp

Har inte tid eller energi att göra specifika förändringar, det finns hjälp. Fler och fler människor utnyttjar bostadsdesign före försäljning, vilket kan vara användbart.

- Ledningskompetens för att få tips om saker du kan behärska dig själv. Flera mäklare packar det också in i priset, säger Signe. Inredningsdesignern anser också att det är mycket viktigt att förse "korrigera" före försäljningen.

Läs också:

10 goda råd för god försäljning

Bostadsmarknaden har ett uppsving under hösten, och särskilt i augusti framstår som en bättre försäljning i månaden. Om du har rätt framför en hemförsäljning kan dessa råd vara ...

- Möbleringen kommer att välkomna rummet och dess potential. Ta med luft och utrymme. Inte alla kan räkna ut hur ett tomrum kan se ut! Men märker att för många möbler kan ha motsatt effekt, förklarar hon.

Tecken 5 Bästa Styling Tips

1 Rensa!

2 Ta bort överflödiga möbler och röra.

3 Mindre är mer. Ta bort tunga och mörka gardiner. Få mer ljus!

4 Ytbehandling är rimlig och ger stor effekt om väggarna är gula och slitna. Mal!

Läs också:

Drömmer du om gräs på taket?

Dagens moderna torvtak kan se ut som det traditionella torvtaket, men varken torvtaket har undgåt dagens modernisering.

5 Det är trevligt att gå in i ett rum och bli inspirerad. Tänk på detaljerna. Skapa en harmonisk röd tråd.

ADVERT

Mest populära