All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

För att skapa ett varmt välkomnande i stegen

På rummet, som i grund och botten målades vit, helt förändrat karaktär. Nu står du uppför trappan, som med sina djupa apelsinblommor, glänsande väggar skapar ett varmt välkomnande i vardagsrummet.

Den kraftiga, rödorangefärgen är målad i en högglansfärg. Ljuset reflekteras mycket bra, vilket ger väggarna en spännande bländning. För att lugna ner intrycket i den smala trappan har väggar, fönsterbrädor och ramar samma färg. Denna del av rummet måste vara ensam i den här färgen, vilket verkligen är en effekt i sig!

Hjälp för färgval

glasbyggnad stenar gav vika för svarta tvärslåar, vilket skapar ett luftigare intryck.

Husägare har gynnat interiörkonsulent Ellen Skifjeld, inte minst i färgvalet.

-. En trappa bara älskar att ett rum eller en del av ett rum, som man ofta inte vända i Därför kan man tillåta sig att ha mer kraftfulla färger här än i rum som du bor i tiden - Varför inte göra en knut kostym, som husägare har gjort här? , säger Ellen.

När du har nått toppen av dessa trappor, avslöjar ett vardagsrum, med överfört ljus från alla håll. Väggar, fönster och bokhyllor är målade i samma grå färg, för att lugna rummet, som har avbrott i form av fönster och dörrar på alla väggar.

ADVERT

Mest populära