All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här hittar du en billig stuga

Idag är det här dags utflykt för alla stugaägare som går till berg på påsk. Är du inte en av dem? Vill du ha en stuga?

Stirs

Det har varit varmt på hyttmarknaden de senaste åren, men nu verkar det som att marknaden rör sig lite. Fortfarande är priserna ganska styva. Den genomsnittliga hytten i Norge kostar 650-750. 000 kronor, förklaras Finn Tveter i den norska fastighetsmäklareföreningen i DinSides artikel om de säkraste stugorna på en svängande stuga. Skulle du ha en stuga till detta pris eller lite mer, borde du vänta med stugan köp.

Vissa har uppenbarligen mer pengar att spendera, eftersom det finns många hytter för 3-4 miljoner på Finn. nr. Det är som att spendera pengar när vi ser att den dyraste stugan som är till försäljning nu ligger på Geilo och kostar - håll kvar - 20 miljoner kronor!

... då måste vi nämna att vi faktiskt hittade en stuga som var helt fri - men du måste ta handlingen själv. Se den längst ner i artikeln.

De billigaste stugorna

Men det är inte de dyraste stugorna den här artikeln handlar om - det är det billigaste. De finns, men det finns få av dem. Av de cirka 1000 annonser som finns på Finn under kategorin semesterbostäder, kostar endast 24 kostnader mindre än 300 000 kronor (inga stuguthyrning / lägenheter ingår).

Om du inte tänker ge mer än 300 000 kronor för en stuga, får du inte den underliga standarden, men för många är det enkla stugelivet som tidsfrister, om de ska köpa ett fritidshus först. Om du har tid, pengar och energi, kan du också köpa en rimlig stuga och titta på det som ett renoveringsprojekt.

Här är tio stugor under 300. 000 kronor:

Bilden är taget från finn. nej Visa mer

60. 000 NOK

Denna lilla jaktstuga på Snåsa i Nord-Trøndelag är till salu för endast 60 000 kronor. Nu får du inte mycket för pengarna, eftersom stugan bara är 14 kvm stor och ganska spartansk. Men selveriertomten är 1, 5 mål. Stugan ligger 100 meter från körbanan.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

135. 000 NOK

Denna lilla stuga precis utanför Vikersund ligger tio minuter från Tyrifjorden. Stugan är 20 kvm och ligger på en våning med en våning. Avgång är för godkännande i kommunen, och partiet säljs för 50 kronor per kvadratmeter. Det finns en väg som leder upp till stugan.

Se annons här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

150. NOK 000

Stuga / fritidshus på Senja i Troms. Soligt och barnvänligt område 26 km från Finnsnes. Bostaden kräver omfattande renovering, men har vatten och el. 400m lång skogsväg från huvudvägen och till stugan. Huset är 105 kvm och har tre sovrum.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

165.000

Denna stuga ligger i Fauske i Nordland och är 28 kvadratmeter stor. Stugan har enkel standard, byggd 1960, men har kraft.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

175. 000 NOK

Timberkoie i Engerdal, 45 minuters bilresa från Trysil. Koia har enkla standarder och behöver uppgraderingar, men har kraftplaner (som för närvarande inte är anslutna). Förutom koia finns ett garage på tomten. Koia är på en festplats med 2 mål. Stugan ligger 30 meter från körbanan.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

200. NOK 000

Denna stuga ligger i Flateland i Setesdal, och har enkel standard. Det ligger på Highway 9, och har parkering på tomten, som är 860 kvadratmeter och även ägda.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

230. 000 NOK

Stugan ligger i Melhus, strax utanför Trondheim. Det är 37 kvm stort och har två sovrum. Solpanel, uthus med utedo och stor byggd plot. Kör rakt igenom på sommaren, på vintern, parkera 100 meter bort.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

250. 000

Denna stuga ligger i Lønsdal, Salt Mountain National Park. Kabinen är enkel och är 31 kvm. Den innehåller kök, vardagsrum och två sovrum. Bilway 500 meter bort, och Lønsdals järnvägsstation 2-3 km bort.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

290. 000 kronor

Stuga på ca 40 kvm vid Tynset. Stugan har två sovrum, kök och vardagsrum. Stugan har el och parkering 100 meter bort. Selveiet plot på ca 1, 15 mål.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Visa mer

300. 000

Denna lilla stuga ligger på hade Land Heia i Oslo, och är 18 kvm stort. Lodgeen ligger på en cirka en våning egenägd plats. Trevlig utsikt och bra solförhållanden. Det finns fyra sängar, två i hytten och två i bilagan.

Se annonsen här

Bilden är hämtad från finn. nej Se mer

Gratis stuga

Har du en tomt men inte en stuga? Då kan du slå kloa i den här fina stugan - helt gratis. Stugan är 50 kvm stor, byggdes 1965 och har två sovrum. Aberet är att du måste komma och hämta hytten själv. Det ligger i Roa, norr om Nordmarka i Östra Norge.

Visa annons här

Mer om stugorna:
  1. Minns detta innan du avvika från hytten
  2. Modern log lösning sparar tid och energi
  3. Cabin dröm för utlänningar
  4. Kommer hyra stuga
  5. Cabin bergen och havet
  6. Hjälp, det regnar genom taket

ADVERT

Mest populära