All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här handlar du online

När saker kommer att hända snabbt, kanske på en hektisk dag, är det trevligt att några av ärenden kan göras i en sopning på nätet. Och om du handlar i norska nätbutiker är det lättare för dig att veta vad kostnaden kommer att bli.

Flera nätbutiker ser till att du får vad du köper levererat vid dörren, och det kan vara användbart om det är tunga föremål som möbler och liknande. Andra butiker packar vad du köper om det är en present

Kanske vill du ha julklappar på nätet? Oavsett om du letar efter något som passar in i ett modernt interiör, eller något till en mer klassisk inredning, kommer du förmodligen att hitta där ute.

Nedan har vi valt ut några av våra favoritbutiker till dig.

1. Hvit

På webbshoppen Hviit är utvaltet varierat, trevligt och inspirerande. Det är ett nöje att besöka webbplatsen. Här är kända märken från bland annat Ferm Living, Bloomingville, Hay, House Doctor och Kähler.

Det finns också en separat kategori för norsk design, om du är intresserad av det. Du kan också trycka på olika rum och få objekt som passar i enlighet med detta.

Här kan du också köpa presentkort.

2. Ellos

Giganten Ellos har blivit alltmer trendmedvetet i inredningen och erbjuder mycket spänning till bra priser, särskilt i belysning, mattor, tapeter - och också något i möblerna.

Nu hittar du kända varumärken som Tine K, varor från Zara Home, Himla, Ferm Living och Decor Maison.

3. Cornelia hus

Butiken Cornelias hus har också webbshop, och här är urvalet spännande presenterat.

Här kan du klicka på kategorier som ögonfransar, gamla möbler, koppar och badkar, lampor och på bordet. Bland annat. Vi tror att ett besök i nätbutiken är en liten upplevelse.

Mycket roligt: ​​Kudde från City Nord, kr 879, tibetansk fårskinn, kr 1799, och ljusljus i kanel, kr 379, allt från Cornelias Hus. Foto: FOTO: Tillverkare

4. Room21

Room21 är en av Norges största onlinebutiker med inredning.

Här hittar du över 170 varumärken, inklusive många av de mest kända norska och internationella varumärkena.

5. Boxning

Om du handlar från Eske får du snabbt ett hem som är olikt mot allas andra. Sortimentet som de har är spännande och gratis - handlar du här, häng ut på insidan.

Det finns många spännande färger på produkterna - många av dem är i linje med trenderna. Vi tycker att de är särskilt bra på belysning och textilier, men det finns också många andra spännande detaljer för ditt hem här.

6. Bolina

Om du undrar vad som händer i den inre världen, klicka bara på Bolina.

Här hittar du också ett rikt utbud av spännande varumärken. Sidan är genomskinlig och ger genom hur produkterna presenteras, en hel del inspiration för hur man stämmer själv.

7. Lunehjem

ÖVERSIKT: Vid Bolina är urvalet bra och i linje med trenderna. Lycklig fågel, bild med ram, kr 999, lampa från AndTradition, kr 1199, och kudde, kr 999, allt från Bolina. Foto: Foto: Producent

På Lunehjem hittar du också mycket inspiration för ditt hem. Det är lätt att ta reda på och vi gillar de produkter som presenteras.

Här är många trevliga lampor som slår nu trendbilden, en mängd trevliga bord och andra små möbler - förutom affischer, kuddar och varma filtar.

8. Kejsarens nya

På kejsarens nya hittar du ett lekfullt och rikt urval i många olika stilar.

Här är det inte svårt att hitta något du vill klicka hem. Och priserna är inte bortkastade dåligt.

9. Ruth och Rudolf

Online-butiken Ruth och Rudolf öppnade 2012 och på hemsidan skriver de att de har ett hjärta som knackar på fina produkter, ganska färgglada. Designen måste också vara bra.

Vi gillar valet här. Betongborden är fantastiska och de har också ett spännande urval av affischer.

10. Interiöret av inredningen

På arbetsinredningen hittar du varumärken som Hay, Kähler, Muuto, By Lasse, Vitra, Ygg & Lyng.

INSPIRING: Bord i uppsättningar från Bloomingville, kr 2199, affisch, kr 249 och betongbord, kr 3999, Ruth och Rudolf. Foto: Foto: Producent

På hemsidan hittar du en smart sektion efter pris. Du kan också söka efter förslag på gåvor från affären.

11. Zanz

Zanz är transparent och har många av de mest populära interiörprodukterna nu, liksom de detaljer som verkligen kryper i ditt hem.

12. Linneas trädgård

Linnea's Garden är en bra nätbutik med ett stort urval. Här kan du också hitta unika användningsskatter.

13. Milla Boutique

Milla Boutique är affären som har glamour och trend, och det gäller även din webbutik. Här hittar du unika detaljer som sätter pricken i ditt hem.

Här hittar du också presentidéer och presentkort.

14. H & M Hem

På Hennes & Mauritz Home hittar du bra tyger för billiga pengar. När det gäller sängkläder har de ett spännande urval. De har också fina detaljer, såsom ljusstakar, koppar och uppstigningar.

Om du fortfarande är i butiksläge efter att du klickat på dessa 14 webbplatser kan du klicka på Palma, Purnor och Ting också. De har också ett bra urval.

Här läser du:

Här får du en helt annan shoppingupplevelse.

Här hittar du lyxiga möbler billiga

Här är de inredningsdetaljer du får helt gratis

ADVERT

Mest populära