All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här får du billiga hus!

Låg

Hitta och kamma lockar fortfarande med billiga bostäder! Illustration: Per Ervland. Visa mer

För några månader sedan skrev DinSide om hem du köpt för bara en dollar. Båda hitta. nej och tips. Nej var under knäet. För båda bolagen hade många hem som ligger ute till försäljning - absolut vansinniga låga priser:

finländare krona bostäder

Comb krona bostäder

Det skulle naturligtvis visa sig vara riktiga priser - och även om de flesta människor förmodligen kan föreställa Till det är en sådan övning fortfarande vilseledande - och inte minst irriterande för dem som använder söktjänsterna.

Felaktig garanti?

KRONEBOLIGER

Är det okej att Finn och Tinde spenderar mycket tid på att städa sina webbsidor? (Closed)

Nej (80%) 465

är likgiltig (11%) 66

Ja (8%) 48

Avstvemningen styrs inte och speglar bara läsarens egna åsikter.

När vi presenterade fakta företagen nyligen lovade båda parter att det bör rensas upp:

- Om kedjorna inte håller med oss ​​om att det är fel att lägga ut bostäder för ett öre, är det något som vi kommer att ta vidare med mäklarbranschen via vår styrelse , sade Finn Eiendom, Change Kolbjørnsen, direktör till DinSide Housing i början av juli.

- Jag vet inte vad förklaringen är att husen kommer upp med dessa priser, men vi uppmuntrar våra kunder att annonsera i enlighet med gällande lagar och förordningar. Och konsumentombudsmannen anser att en sådan praxis är inte okomplicerat, det är något som vi kommer att undersöka och försöka göra gå annorlunda framåt, sade marknadschef Tine, Trond Erik Johannessen till DinSide Bostäder i juli.

60 Crown Homes

Om Johannessen och Kolbjørnsen har beaktat saken, vet vi inte.

Men vad vi vet är att det fortfarande finns volymer av billiga bostäder till salu på de två platserna. I skrivande stund (onsdag 29 augusti 2006) fanns det totalt 25 hem på Finn för 0 eller 1 krona, och totalt 35 stycken på Tinde.

Vi har återigen kontaktat både Endresen och Kolbjørnsen och bad dem att kommentera varför inget har gjorts.

Vid tidsfristen hade vi inte fått någon återkoppling ännu.

ADVERT

Mest populära