All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Här kan du blanda din egen färg

- Detta är en riktigt spännande innovation kan Stephan Cross Creek, Category Manager på Coop berättar - kunderna själva skriva färgnamn eller skanna produktkoden, till exempel från en färgkarta. Tryck sedan på knappen och efter några minuter visas en provruta på ett par desiliter med bara den färg du vill testa hemma på din egen vägg. De flesta av våra kunder vet att färgen måste testas vid den specifika användningsplatsen, med själva substratet och under de faktiska ljusförhållandena.

- Men det är inte bara att ta bort provrutor som detta är ett praktiskt koncept, fortsätter Kors Viken, - om du behöver för att färga lite eller reparera mindre skador på en målad yta, kommer du långt med ett par deciliter färg.

Första i världen

Allt-i-ett.

Coops nya mixer är en allt-i-ett-maskin; Här hittar du alla ingredienser som behövs för att producera en komplett färgprodukt, inklusive de små lacklådorna som kommer ut, färdiga med lock och etikett som berättar vilken färg boxen innehåller.

När du har bestämt dig för färg, kommer du tillbaka till affären och får den mängd du behöver från den traditionella mixern, och du kan vara säker på att färgbilden matchar en punkt.

- Vi är först i världen med detta erbjudande, säger Cross Creek, - och vi kommer inledningsvis prova självbetjäning Färgning intresse i detta nyöppnade butik här i Ski. Men i mars öppnar vi en stor försäljning på Rud i Bærum och sedan ska vi testa konceptet där och se hur det tas hand om av våra kunder i västra regionen.

ADVERT

Mest populära