All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här kan du frysa ditt TV-abonnemang

Som Dinside tidigare visats, kan du stänga av TV-abonnemang med flödes tjänster, och så få ett liknande erbjudande till ett lägre pris. Det finns många krafttjänster att välja mellan, som Netflix, Viaplay och TV2 Sumo, var och en med sina fördelar och nackdelar. Och om du är missnöjd med en av tjänsterna kan du använda deadline - och åtminstone några av beloppet tillbaka.

Få lättare tillgång till flera filmer och serier på Netflix

Tror du att du betalar mycket för tv-abonnemang, som tenderar att kosta från cirka 400 kronor per månad, kan det vara en idé att frysa hela teckningstiden. Då kan du kolla om streaming är något för dig. Eller det kan vara smart att lämna en lång tid eller ha TV i stugan när du reser till ett par gånger om året, så du behöver inte TV hela året.

Vi har kontrollerat med sex TV-leverantörer, men inte alla tillåter pausabonnemang.

Gratis prenumeration i upp till åtta månader

Som du kan se i tabellen nedan låter bara hälften av tv-leverantörerna frysa din prenumeration. De som tillåter detta är Canal Digital satellit, Riks TV och Viasat.

Vad varierar är hur länge du kan frysa din prenumeration och vad det kostar:

På Canal Digital och kontoret för tv du betalar 79 miljoner för att frysa abonnemang, eller 200 miljoner av den senare om du måste be kundtjänst om hjälp i stället för att göra det själv genom att logga in på sidorna. På Viasat är det fritt att frysa prenumerationen - men de tillåter också att frysa under en kortare period än de andra två, särskilt i högst tre månader.

På Canal Digital Satellite och National TV kan prenumerationen avbrytas under sex respektive åtta månader.

TV-leverantör Erbjudanden frysning av abonnemang Antal månader Pris, £ Begränsningar
Canal Digital Satellite Ja Från en upp till sex månader 79 Nej
National TV Ja Från en upp till åtta månader 79/200 * Max 8 månader under ett år
Viasat Ja från en upp till tre månader 0 Max tre månader per år totalt
Canal Digital kabel Nej Du kan säga service, eftersom kostnaderna vidarebosättning 395 miljoner
Altibox Nej
Nej

Klipp TV och håll bredband?

Som Dinside har nämnt tidigare är det nu att både tv- och bredbandsleverantörer inte kan kräva att du beställer dem båda; Du får bara betala för ett abonnemangsabonnemang.

Detta introduceras nu av leverantörerna, men det är lämpligt att notera att bredbandspriset kan vara högre om du skär ut TV-erbjudandet.

Det mest speciella exemplet på detta har vi sett av Lyse / Altibox, där det kostar ett par tusen dollar att släppa TV-rutan när du är ny kund och vill ha fiber installerad hemma.

Splitting on Streaming Services

ADVERT

Mest populära