All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här är stegen för både kök bänkskivor och badkar

I den här lägenheten i London, de använder sin unika trappa I ena änden glider över att vara arbetsbänk, och i det andra omvandlas till ett badkar.

Skulle inte gömma undan trappan

Det var tidigare en förfallen och dåligt planerad lägenhet i Londons fashionabla distrikt Mayfair, med utformning och arkitektur Site Deze bli en helrenoverad och mycket mer funktionell urban bostad.

- Det viktigaste inslaget i lägenheten är utan tvekan den unika trappan, berättar arkitekt och delägare i arkitektbyrån KHBT, Karsten Huneck, till platsen.

- Det fanns en trappa som finns i den ursprungliga lägenheten också, när hemmet har stora interna nivåskillnader, och det finns höjd begränsningar för allmänna utrymmen i byggnaden. Men till skillnad från så lägenheten framträdde inför, har vi valt att inte försöka dölja trappan, utan snarare göra det en central del.

BLIR TUB: Steg valnöt sträcker sig in i badet och innesluter stora badet. Foto: Foto: Johannes Marburg

blickfång: Arkitekterna valde att inte försöka dölja trappan, utan låt det vara en blickfång i ditt hem. Foto: Foto: Johannes Marburg

lösning arkitekter kom med var att göra trapporna till något som nästan framstår som en skulptur i lägenheten.

MAYFAIR: Lägenheten ligger mitt i ett av Londons mest exklusiva kvarter. Foto: Foto: Johannes Marburg

- De som hade utformats och planerade lägenheten som den såg ut innan hade gjort sitt bästa för att dölja för trapporna och göra det så diskret som möjligt, förklarar Huneck.

- Men när vi planerade den här egenskapen, tror vi att trapporna var en central del av den här egenskapen som det stod och arbetade, att det förtjänade att firas och lyfte

Steps revs och byggdes på igen och att material valt arkitekter att använda valnöt.

- På detta sätt trapporna visuellt en mörk rand som förlänger livslängden för hela fastigheten, och binder ihop, förklarar arkitekten.

- Skillnaderna navigationsnivå i fastigheter genom att sträcka upp och ner till olika rum och zoner.

Stretching längre

Att spela på den visuella effekten de mörka trapporna har mitten av lägenheten, utvalda arkitekter att sträcka ut till den högsta, och låt trappan spiller i andra delar av inredningen.

- I ena änden av boendet slutar trappor för att vara bänkskivan som sträcker sig över den stora, centrala köksö, förklarar Huneck.

- Även på andra änden av lägenheten igen sträcker trapporna nedåt och omsluter ett stort badkar som bygger på vad som då var badrummet.

Om användningen av valnöt, har arkitekten att säga:

BADRUM: "skal" valnöt som omger badet är en del av trappan i huset.Foto: PHOTO: Johannes Marburg

Vision: Genom ögat efter trappstången, ser ögat trick att tro att lägenheten är större än vad den egentligen är. Foto: Foto: Johannes Marburg

- Det faktum att vi ville trapporna på många sätt skulle vara den största och första anblicken fångade bostad, gjorde naturligtvis att vi kommer att behöva fundera på vilken typ av material som vi valde att använda när detta skulle formuleras.

I det här huset har de tappat väggar

Lösningen var att utnyttja ett material som traditionellt förknippas med något mer lyxigt och exklusivt än andra skogar som tall eller ek.

- Valnöt har en värme och självförmåga, vi kände oss passande med andra lyxhem i detta område, förklarar Huneck.

- Förutom trädets mörka färg gjorde det lätt att planera inredningen runt på ett sätt som gjorde trappan ännu bättre.

Vita väggar

För trappan skulle dyka upp som en "loop fäst bostad tillsammans" valde arkitekterna att hålla resten av det inre av bostad, både tight och enkelt.

- Väggar, golv och tak var alla målade helt vita bara för att göra trappan bättre, förklarar arkitekten.

- På så sätt gör kontrasten trappan bara det viktigaste inslaget i det här hemmet.

CLEAR MORE PLASS: Ett tätt interiör och stor garderob döljer funktionella lagringsslingor. Foto: PHOTO: Johannes Marburg

SMART LAGRING: Hela interiören i lägenheten är inrymd i ett vardagsrum. Stora skåp gömmer smarta lagringslösningar. Foto: Foto: Johannes Marburg

Steps delar fastigheten

Inte längre en tråkig vardagsrum

Det är inte bara den centrala trappan på att separera köket från vad som lever och bor zon i den här egenskapen, men enligt arkitekterna är Det skiljer också mellan offentliga och mer privata zoner i hemmet.

- I den motsatta änden av köket slutar trappan omsluta det stora badet, förklarar Huneck.

- Men det finns också en display som ett fack i badrummet, där glaset är av en typ som kan växla mellan att vara transparent och färgat, för att förhindra åtkomst när det behövs.

// www. klicka. com / Bonytt / inspiration / article740650. ece

I detta lägenheter nicked en bara ut rum när du behöver dem

Detta hade du inte har tänkt att du kunde gömma sig i garderoben

Här är de coolaste bokhyllor på marknaden

hur man flyttar mannen själv: Steps binder lägenhet tillsammans, trots skillnader i nivå. Foto: Illustration: KHBT

ARBETE TRAP: Här ser du tydligt hur trappan sträcker sig genom lägenheten. Foto: Illustration: KHBT

Här hittar du inspiration när du ska dekorera

Du har knappt använt detta utrymme tillräckligt bra

ADVERT

Mest populära