All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Här är den nya Autofil bilen

Meet Autofil ny redaksjonsbil, att vara i trogen service tillsammans med vår inredda Tredal-hängande på olika bilprogram, autofil dagar och roadshow land och strand runt!

Utrymme och tillgänglighet

Valet föll på Hyundai och Premium modell av den nya Santa Fe med 2, 2-liters dieselmotor av 197 hästar och sexväxlad automat. En solid SUV som kan dra en släpvagn och som kan rymma all vår utrustning när vi går ut på en åktur.

PR och marknadsföring på Hyundai, Morten Brusletto (t. H.), Levererat lång testbil Autofil redaktör Espen Stensrud. Premium-utgåvan är fylld med all utrustning. Foto: Stein Inge Stølen mer

- fyrhjulsdrift är av elektro slag som skickar krafter till bakhjulen vid behov. Ett centreringslås ger traktorns egenskaper om du behöver bli av med, säger Morten Brusletto, PR och marknadschef i Hyundai Norway.

Toppmodell

Från och med idag är Hyundai toppmodell i programmet. Den har skördats mycket för sin fina design och finns i två versioner: antingen som en 5-sits eller en 22 cm stor utgåva med plats för sju. Med ett startpris på $ 488 500 (2, 0-150 hk) måste det konkurrera mot Honda CR-V och Mitsubishi Outlander.

Vi har kontrollerat att bilen är lätt att upptäcka i trafik: Leta efter en statlig Santa Fe med en gul spegel! Foto: Stein Inge Stølen mer

Vår bil är i växel version Premium, och när det är mer eller mindre komplett: 19-tums, navigation, läderklädsel, panoramaglastak, LED bakljus, backkamera, filskiftesensor, justerbar styrrespons och el- platser med minne och uppvärmda baksätar är bara en del av den utrustning som tillhandahålls.

Vi specialiserar oss på 19-tumshjulen i Gunmetal-grå färg. Foto: Stein Inge Stølen mer

Men med den stora dieselmotorn och automatiska transmissions bollar så fort bär förhållandet mellan pris och priset för lång testbil ingår utrustning är 648.850 kronor. Då gör det ont vid premiumkonkurrenter som Audi Q5, BMW X5 och Volvo XC60.

Om det kan tåla den jämförelsen, kommer vi att räkna ut i det långa loppet kommer vi att få det.

Kommer Hyundais hetaste modell att stöta på sina konkurrenter? Vi ska räkna ut det! Foto: Stein Inge Stølen Visa mer

Tveka inte när du träffar oss på vägen!

ADVERT

Mest populära