All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här är bostadsmarknadens hetaste

Efter lanseringen av bostäder. Nej, stora förväntningar har lagts på hur Finn skulle reagera på tävlingen.

Nu har Finn Labs, Finns experimentella lekplats eller utvecklingsavdelning lanserat en ny tjänst, Real Estate Pulse, och de kommer att höra vad du tycker om. - Vi har skickat det till Lab, för att få feedback från användarna, säger Lars Vangen Jordet, direktör för Finns fastighet och bil till DinSide. Han anser att de är väl rustade att ta upp kampen med bostäder.

- De har mycket av samma funktionalitet som vi har, men vi har fullständiga data och kan använda den så vi tror och tror att denna tjänst blir bättre än sitt hem.

Gå direkt till den nya tjänsten och bedöma dig själv. (Extern länk)

Detta är nytt

Dyraste, billigaste och grafisk prisutveckling över tiden är bland de övriga nya tjänsterna. Foto: Sök. nej Visa mer

Den nya tjänsten använder siffror från bostadsannonserna på Finn och visar den på nya sätt. Till exempel kan du komma in på kartan och få en översikt över prisnivån runt landet, i de olika länen och hela vägen ner till prisnivåområdet för stadsdelar i de största städerna.

För de som är intresserade av att se hur priserna har utvecklats visas historisk prisstatistik grafiskt. Är du på framsidan för hela landet, verkar det som medelvärde för hela landet, men du kan också få lokal prisstatistik genom att klicka på önskat område.

Dessutom har de dyraste husen i området du valt valt i ett bildspel och den billigaste listan. En hastighetsmätare visar också hur länge ett hem ligger i genomsnittet på olika områden.

- Detta borde vara ett verktyg för både köpare och säljare, säger Vangen Jordet. "Vi vet att Finn Eiendom brukar vara orienterad på marknaden och vi vill göra det lättare att snabbt ta pallen på bostadsmarknaden.

Fortsätt med DinSide: Allt om bostadsmarknaden och bostadspriserna finns här.

Vill du utveckla mer

En av de önskade funktionerna är att också visa upp försäljningspriser, inte bara statistik baserat på prisuppskattning.

- Tanken är att binda oss till data som finns i grundboken och få priser där också.

Läs också: Kommer att släppa privatpersoner i Finn och Tinde

ADVERT

Mest populära