All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här är widget som ersätter toalettpapper

Även om det har skett stora förändringar i vårt sätt att både använda och lämna badrummet på, sedan samma kan inte sägas om badrummet, som ganska mycket ser ganska lika ut idag som det gjorde för både 10 och 20 år sedan. Några hängde toalett på väggen, medan andra föredrar den på golvet, och antingen en spolar ner genom att trycka på en knapp eller dra i en ratt, så det finns inga stora skillnader som skiljer en doet från den andra.

Hittills. För närvarande lovar inte bara en, men två dömmer att göra toaletten uppleva något vanligt. Och med något så enkelt som vatten.

Rent och ganska med vatten

toalett Aqua 8000plus från producent Geberit beskrivs som toaletter och bidéer i en produkt, och sägs bör rensa upp både bekvämt och effektivt genom användning av en kombination av vattenstrålar och varmblåsning blåsning .

- Vad låter bekvämare, frågar försäljningschef Beate Gerø i Geberit.

- Torkat papper eller tempererat vatten för rengöring?

Gerø tror att produkten kommer att vara bland de starkaste nordmännen.

- Rengöring med vatten ger en känsla av renhet och välbefinnande.

EN LITT SPRUT: Och Vips; rent och friskt i ryggen. Foto: Foto: Tillverkaren

Nytt på Badrum: Toalett Geberit Aquaclean 8000plus är både Bide och göra, och rensar du i baken efter toalettbesök. Foto: Foto: Tillverkaren

Toaletter och bidéer i ett

doen som ersätter din läkare

Det finns mycket få av oss som idag har bidé i badrummet, men nu ser det ut som renässansen är nära för det goda gammal skräp väska. Skillnaden är att när kommer bideet som en del av att göra.

- På så sätt sparar du mycket värdefullt utrymme i badrummet, förklarar Gerø.

- Toaletten kan levereras både som en väggmonterad modell och också på golvet, så att du kan ta reda på vad som passar ditt bad.

Rengör utan att röra

När du har gjort din dusch på badrummet, gör de funktioner som gör toaletten unik. AquaClean har en duschfunktion som du kan aktivera antingen med hjälp av en fjärrkontroll eller en kontrollpanel på sidan av toaletten.

- En stråle av varmt vatten kommer då effektivt städa upp, och så snart detta är gjort, du aktiverar en annan varmluftsføner som försiktigt torkar ut huden, förklarar Gero.

- Utan att behöva använda papper och röra, vilket givetvis gör detta till ett mycket hygieniskt toalettbesök.

När du sätter dig ner, aktiveras en avluftare, så att det som kan vara obehagligt lukt försvinner snabbt.

ADVERT

Mest populära